Højdepunkter fra nattens All-Star events

Her får du overblikket over nattens resultater fra samtlige All-Star events.
Foto: Flickr - Michele Mele
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Skills Challenge

Det blev en ren europæisk finale i nattens første konkurrence. Domantas Sabonis og Nikola Vucevic stod overfor hinanden i den mindre prestigefyldte Skills Challenge. Et opgør Sabonis endte med at vinde efter fire trepointsskud. Inden da, havde de begge slået to prominente guards i Chris Paul og Luka Doncic. Det var eller femte gang Chris Paul var med i konkurrence, men femte gang skulle ikke vise sig at være lykkens gang.

Trepointskonkurrencen

Efter første runde af trepointskonkurrencen stod det klart, at finalen skulle udkæmpes mellem Stephen Curry, Jayson Tatum og Mike Conley. Curry scorede 31 point i første runde, hvilket er rekord mange point. Det skal dog siges at formatet har ændret sig med tiden, og er derfor ikke 100 procent sammenlignelig med tidligere udgaver.

I finalen startede Jayson Tatum noget sløjt med kun 17 point. Conley tog dog kampen op mod Curry og leverede hæderlige 27 point. Curry kunne dog modstå presset, selv efter en dårlig start, og afgjorde konkurrencen på den sidste moneyball, der sikrede ham de to point, som skulle til for at nå 28. Curry kunne således fejre sin anden sejr i trepointskonkurrencen.

Dunkekonkurrencen

Anfernee Simons blev Slam Dunk Champion foran Obi Toppin og Cassius Stanley. Alle tre kom forrygende ud til konkurrencen med tre solide dunks i første runde. Herefter faldt niveauet en smule, blandt andet på grund af mange missede forsøg. Simons udførte i tributedunk til Tracy McGrady, som kan ses herunder.

All-Star kampen

Det blev en sejr på 170-150 til Team LeBron i nattens hovedevent. Team LeBron vandt de første tre quarters, og endte på en pointtotal på 146. Derfra handlede det for begge hold om at nå først til 170 point, en opgave Team LeBron bedste løste. Giannis Antetokounmpo blev All-Star MVP og gik 16-16 fra gulvet.

Ellers vil vi lade højdepunkterne tale for sig selv herunder.

 

Se andre spændende artikler