fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Har Deandre Ayton spillet sin sidste kamp for Suns?

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse - Flickr

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet, hvor Dallas Mavericks sendte dem på sommerferie. Førstevalget fra 2018 draften står nu overfor en spændende sommer, da han muligvis har spillet sin sidste kamp for holdet, der valgte ham over Luka Doncic og Trae Young.

I søndagens kamp mod Dallas spillede den store center kun 17 minutter, og cheftræner Monty Williams var ikke glad for at kommentere på situationen efter kampen, hvor han bare sagde, at det var internt.

Det er ikke nyt, at der går rygter om et Suns-exit for Ayton. Selvom han sammen med Phoenix Suns kun var få kampe for at tage mesterskabet mod Bucks sidste år, blev han i sommers ikke tilbudt en ny kontrakt. Det var mens andre spillere fra 2018-draftklassen fik kontrakter. Her kan nævnes Luka Doncic, Michael Porter Jr og Trae Young. Selvom Suns har et ry for at være lidt nærrige, var de også ude med nye kontrakter til Mikal Bridges og Landry Shamet.

Ayton er en restricted free agent, hvilket betyder, at Phoenix Suns har mulighed for at matche alle tilbud, han får. ESPNs Adrian Wojnarowski har meldt ud, at han forventer, at der er en max-kontrakt til Ayton ude på markedet. Han kan underskrive en fireårig kontrakt med andre hold, mens kun Suns kan give ham en femårig. Der er også en mulighed for, at han skriver under for en enkelt sæson med Suns for at blive en unrestricted free agent til næste sommer, men det er et sats, hvis han nu skulle blive skadet.

Det bliver en spændende sag at følge, om Deandre Ayton har spillet sin sidste kamp for Phoenix Suns.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.

NBA

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

NBA

Caleb Swanigan er gået bort i en alder af 25 år. Han spillede tre sæsoner i NBA - senest for Portland Trail Blazers i...

Brooklyn Nets

Kyrie Irving og Brooklyn Nets skulle, ifølge Shams Charania fra The Athletic, være havnet i en blindgyde i forhandlingerne om Irvings fremtid på holdet.

NBA

Fullcourts NBA Draft guide 2022 vil gøre dig klogere på de kommende NBA-spillere. Her er et overblik og en gennemgang over mange af de...

Boston Celtics

Efter en 13 point sejr over Boston Celtics kan Golden State Warriors tilføje endnu en Larry O'Brien pokal til trofæskabet. Stephen Curry var nok...

NBA

Natten til torsdag blev den ombejlede center Christian Wood traded til Dallas fra Houston.