fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Har Deandre Ayton spillet sin sidste kamp for Suns?

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet, hvor Dallas Mavericks sendte dem på sommerferie. Førstevalget fra 2018 draften står nu overfor en spændende sommer, da han muligvis har spillet sin sidste kamp for holdet, der valgte ham over Luka Doncic og Trae Young.

I søndagens kamp mod Dallas spillede den store center kun 17 minutter, og cheftræner Monty Williams var ikke glad for at kommentere på situationen efter kampen, hvor han bare sagde, at det var internt.

Det er ikke nyt, at der går rygter om et Suns-exit for Ayton. Selvom han sammen med Phoenix Suns kun var få kampe for at tage mesterskabet mod Bucks sidste år, blev han i sommers ikke tilbudt en ny kontrakt. Det var mens andre spillere fra 2018-draftklassen fik kontrakter. Her kan nævnes Luka Doncic, Michael Porter Jr og Trae Young. Selvom Suns har et ry for at være lidt nærrige, var de også ude med nye kontrakter til Mikal Bridges og Landry Shamet.

Ayton er en restricted free agent, hvilket betyder, at Phoenix Suns har mulighed for at matche alle tilbud, han får. ESPNs Adrian Wojnarowski har meldt ud, at han forventer, at der er en max-kontrakt til Ayton ude på markedet. Han kan underskrive en fireårig kontrakt med andre hold, mens kun Suns kan give ham en femårig. Der er også en mulighed for, at han skriver under for en enkelt sæson med Suns for at blive en unrestricted free agent til næste sommer, men det er et sats, hvis han nu skulle blive skadet.

Det bliver en spændende sag at følge, om Deandre Ayton har spillet sin sidste kamp for Phoenix Suns.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Den sprudlende unge Minnesota Timberwolves-stjerne Anthony Edwards har taget sit spil til nye højder i årets slutspil. For holdkammerat Mike Conley minder han derfor...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.