fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Milwaukee Bucks

Giannis finder nyt nemesis i Mario Hezonja

Efter at Antetokounmpo blev dunket på, og Hezonja derefter trådte hen over på ham, er luften mellem de to europæere hadefuld.

The Greek Freak og Mario Hezonja fik for alvor tændt for Madison Square Garden i nat, da de to kamphaner, nærmest gik i flæsket på hinanden. Dog vandt Knicks kampen efter overtid. Resultatet blev 136-134.

Græske Giannis Antetokounmpo havde da heller ikke pæne ord, at sige om den kroatiske forward efter kampen.

“Jeg kommer til at slå ham næste gang vi møder hinanden,” sagde Giannis, der sluttede kampen med 33 point og 19 rebounds.

Næste gang de to hold møder hinanden, er når Madison Square Garden igen åbner dets porte for Giannis Antetokounmpo og resterne af Milwaukee Bucks til en omgang Christmas day basketball den 25. december.

Det kan godt være at det traditionsrige mandskab fra New York vandt nattens kamp, men Milwaukee Bucks har dog overtaget når det kommer til stillingen. Bucks (15-7) ligger på andenpladsen i Eastern Conference, mens Knicks (8-16) er at finde på en tolvteplads.

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

NBA

Kampen mellem Bucks og Mavericks bød på god underholdning, massere af point og dårligt forsvar da de to tophold tørnede sammen natten til søndag....

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

NBA

Giannis Antetokounmpo var ustoppelig offensivt og scorede 54 point mod Indiana Pacers, men Milwaukee Bucks endte alligevel med at lide et smalt nederlag.

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Damian Lillard storspillede i sin debut for Milwaukee Bucks, hvor han diskede op med 39 point i en tæt sejr mod Philadelphia 76ers.