fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Fullcourts forudsigelser: Hvem kommer i finalerne?

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

NBA titel-racet er helt åbent
Foto: Findkarina - Flickr

NBA-redaktionen på Fullcourt er drevet af dygtige skribenter. Skribenterne vil i denne artikel-serie agere som eksperter og give deres bud på, hvem der kommer i finalerne, hvem der bliver MVP og meget mere. Du kan se om du er enig eller uenig med vores dygtige skribenter. Skriv gerne dit eget bud i kommentarfeltet.

Vinderen kommer fra Eastern Conference

Når alt kommer til alt, så er der kun én ting der gælder – vinde mesterskabet. The Larry O’Brien Trophy er målet for alle hold, men der er selvfølgelig nogle hold, der er større favoritter end andre. Kan de ”gamle” Lakers gå hele vejen? Kan Bucks genvinde titlen? Hør, hvad vores skribenter siger:

Andreas Krogh Mørup – Skribent – Nets vinder over Suns

Jeg forventer at se Brooklyn Nets tage den hele vejen i år. Med eller uden Kyrie. Et klart forbedret hold i off-season, og med James Harden og Kevin Durant ved roret, kan det næppe gå helt galt. Den anden konference er helt åben i år, og hvis Lakers ikke lever op til deres hype, så kan det blive nemt blive en gentagelse af sidste år. Jeg går med Nets vs Suns, og Nets som mestre.

 

Lasse Bisgaard Jensen – Skribent – Nets vinder over Lakers

For mig at se er det de hold med mest talent, som har de største chancer for at gå hele vejen. Lakers er gået all-in i denne off-season med signings som Russell Westbrook og Carmelo Anthony, hvilket nok skal betale sig, når de kommer til slutspillet. Dog kan jeg i sidste ende, ikke se dem slå Nets. For trods vaccine problemer med Kyrie Irving, er Nets det mest komplette hold i hele ligaen. Sidste sæson var det et spørgsmål om skader og de små marginaler, der gjorde, at de ikke vandt det famøse Larry O’Brien trofæ, men i denne sæson skal Durant, Harden, Nash og de andre nok revanchere sig, og vinde et NBA-mesterskab for første gang i organisationens historie.

 

Annonce. Scroll for at læse videre.

Rasmus Lomholt Leth – Skribent – Nets vinder over Lakers

Tre af de fem bedste hold i den kommende sæson finder jeg faktisk i øst, og det kan blive meget tæt mellem især Nets og Bucks, men hvor Heat også ser gode ud. Nets’ holdsammensætningen er så skarp, og så må vi se, hvad der sker med Irving gennem sæsonen.

Lakers topper i slutspillet, men må se sig slået af flere hold i den regulære sæson. Det hører med, når man sammensætter så nyt et hold med mange forskellige spiltyper. Jazz eller Suns vinder den regulære sæson i vest, men de kommer ikke forbi Lakers i slutspillet.

 

Mikkel Tofte Langerhuus – NBA-Redaktør – Bucks vinder over Lakers

Problemerne om Kyrie og det manglende forsvar gør, at Bucks og Giannis igen slår Nets og møder Lakers i finalerne. Lakers bliver ikke nummer et i grundspillet, men et hold med en rask LeBron og Anthony Davis vil jeg ikke gå imod i slutspillet.

 

Jacob Bilet Rand – NBA-Redaktør – Nets vinder over Suns

Brooklyn Nets er en kæmpe favorit, og de kan nærmest ikke undgå at stå i finalerne. Der er god mostand i Bucks og Heat, der har stået i de seneste to finaler, men hvis Durant og Harden kan undgå skader, så skal de nok stå der. Kyrie Irvings fravær kommer ikke til at betyde det store for dem, men det er nærmest positivt, hvis han kan undgå at spille i den regulære sæson, hvor han altid pådrager sig skader.

Jeg har Phoenix Suns til at gå i finalerne, hvilket for nogle kan lyde lidt sjovt. Mange så sidste års tur i finalerne som ”heldigt”, men det gør jeg ikke. Der skal selvfølgelig held til, men det er ikke det samme. De spillede fantastisk hele sæsonen, og de var med i toppen gennem hele grundspillet. I år kommer de med noget ingen andre hold har: et nederlag i finalerne. Det gør et hold sulten at nå så langt bare for at tabe, og jeg tror, at de går hele vejen til finalen – og taber igen. Beklager Suns-fans.

Annonce. Scroll for at læse videre.

 

Bookmakerne 

Til at vinde finalen: 1: BKN Nets @ 3.30, 2: LA Lakers @ 4.33, 3: MIL Bucks @ 9.00

Til at nå finalen:

Øst – 1: BKN Nets @ 2.05, 2: MIL Bucks @ 4.25, 3: PHI 76’ers @ 9.50, 4: MIA Heat @ 10

Vest – 1: LA Lakers @ 2.90, 2: GS Warriors @ 6.50, 3: UTA Jazz @ 7.00, 4: LA Clippers @7.50

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

NBA fejrer 75-års jubilæum. I de 75 år har der været mange spillere igennem ligaen, men aldrig har en dansker spillet en kamp i...

NBA

MVP-barometeret vender tilbage, og den er stadig anført af Golden State Warrirors’ Steph Curry

Denver Nuggets

Lørdag aften kl 19 slår Madison Square Garden dørene op for opgøret mellem øst og vest, når New York Knicks brager sammen med Denver...

NBA

Der er et udbrud af smitte hos Charlotte Hornets, hvilket har sendt flere af holdets spillere ud heriblandt LaMelo Ball

NBA

De seneste uger har budt på mange skader. Nogle af ligaens store navne er udgået med skader. I denne artikel får du et overblik...

NBA

Golden State Warriors fik revanche mod Phoenix Suns, da de natten til lørdag tog sejren i opgøret, hvilket betød, at Suns stime på 18...

Bakken Bears

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen...

NBA

LeBron James var ikke med i Los Angeles Lakers kamp mod Sacramento Kings, da han er blevet placeret på NBA's "Health and Saftey" protocol....