fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Fullcourts forudsigelser: Hvem bliver Most Improved Player?

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

Foto: Eric Drost

NBA-redaktionen på Fullcourt er drevet af dygtige skribenter. Skribenterne vil i denne artikel-serie agere som eksperter og give deres bud på, hvem der kommer i finalerne, hvem der bliver MVP og meget mere. Du kan se om du er enig eller uenig med vores dygtige skribenter. Skriv gerne dit eget bud i kommentarfeltet.

Når en superstjerne viser sig

Titlen som most imprved player gives, sjovt nok, til den spiller, der har flyttet sig mest siden sidste sæson. De seneste år har Julius Randle, Brandon Ingram, Pascal Siakam, Victor Oladipo og Giannis Antetokounmpo vundet. Det kan være svært at forudsige, hvem der udvikler sig mest, men vores skribenter har vundet nogle gode bud:

 

Andreas Krogh Mørup – Skribent – Ja Morant

Mit favorit-bud på en award-vinder i år, er Ja Morant til at vinde MIP. Jonas Valanciunas er røget til New Orleans Pelicans, og i retur har Grizzlies fået Steven Adams. Dette bør give Ja Morant et betydeligt større ansvar i offensiven. Fra 19pts/4reb/7.5ass til 25pts/6reb/9ass – er det nok til at vinde denne pris? Det tror jeg bestemt.

 

Lasse Bisgaard Jensen – Skribent – Jordan Poole

Jeg er her gået med et lidt mere ukendt navn for nogle, nemlig Golden State Warriors guarden, Jordan Poole. Han går ind sin tredje sæson i NBA, hvor han helt sikkert kommer til at spille en større rolle end forhenværende sæson. I de fem preseason kampe som Poole spillede, snittede han 21,8 point per kamp på bare 22,7 minutter per kamp. Det er nogle meget flotte tal, og hvis han bare kan holde lidt af det niveau, så går han en stor sæson i møde.

 

Tobias Steen – Skribent – Michael Porter Jr.

Der er store forventninger til MPJ denne sæson. Med en kæmpe kontrakt ligger der et kæmpe pres på ham. Men jeg tror, at han uden skader kan løfte sig op på et nyt niveau. Talentet er til det, og han er med den store kontrakt anerkendt som en kommende stjerne. Han har i Jokic, en af ligaens bedste til at sætte folk op, en medspiller, der giver ham alle muligheder for at udfolde sit store potentiale.

 

Rasmus Lomholt Leth – Skribent – Jordan Poole

Jordan Poole fra Golden State Warriors. Det står mellem ham og Haliburton. Måske er han et nemt valg, fordi han har leveret så godt i preseason, men han passer bare smadder godt ind på Warriors-holdet og vil have et forholdsvis stort ansvar som andenviolin på guard-positionen – indtil Thompson kommer tilbage. Herefter bliver han en fremragende spiller fra bænken.

 

Mikkel Tofte Langerhuus – NBA-Redaktør – Michael Porter Jr.

Porter Jr. skal bevise, at han er alle de mange millioner værd, og det tror jeg, at han gør. Han er en virkelig, virkelig dygtig scorer, og uden Murray til at tage en masse skud, men med Jokic til at finde ham åben for 3 eller i et cut mod kurven kommer til at gøre ham til en +25 pointsscorer i denne sæson.

 

Jacob Bilet Rand – NBA-Redaktør: Jaren Jackson Jr.

Der er godt nok mange, der kan nuppe den her i år. Det kommer til at blive svært at vælge, når sæsonen er slut. Mit bud er den skadesplagede Jaren Jackson Jr. fra Memphis Grizzlies. Grizzlies har sendt Jonas Valanciuans væk, og det betyder nogle skal stå for at lave de points, som han præsterede. Sidste år spillede Jackson Jr. kun elleve kampe, hvor han havde 14,4 points per kamp.

 

Bookmakerne

1: Michael Porter Jr @ 10.00, 2: Kevin Porter Jr @ 11.00, 3: Jordan Poole @ 11.00

 

NBA League Pass – Gratis Prøve

Link: NBA League Pass – Lige nu 7 dage gratis prøve

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.

Analyser

Utah Jazz overgik alles forventninger i sidste sæson. Lauri Markkanen var lige pludselig verdens bedste basketballspiller, mens Walker Kessler leverede sin bedste 'prime Rudy...

Analyser

Der er sket meget, siden Toronto Raptors vandt mesterskabet i 2019. Sidste sæsons skuffelse resulterede i et farvel til manden, som ledte holdet til...

Analyser

Victor Wembanyama er snyd. Franskmanden er 19 år, 224(!) cm høj og kan både drible, skyde, aflevere og forsvare som en NBA-veteran. Han ligner...