fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Fullcourts forudsigelser: Hvem bliver Årets Forsvarsspiller?

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

Foto: FIBA.com

NBA-redaktionen på Fullcourt er drevet af dygtige skribenter. Skribenterne vil i denne artikel-serie agere som eksperter og give deres bud på, hvem der kommer i finalerne, hvem der bliver MVP og meget mere. Du kan se, om du er enig eller uenig med vores skribenter. Skriv gerne dit eget bud i kommentarfeltet.

Forsvar, forsvar, forsvar

Forsvar vinder mesterskaber, og hvis man spiller det godt nok, så kan man også vinde titlen som årets forsvarsspiller. Franske Rudy Gobert er forsvarende vinder af titlen, og han har vundet den tre gange. Der er dog kamp om titlen, hvor flere dygtige spillere kan være med i kampen. Hør, hvem vores skribenter tror kan lukke ned for modstanderne:

 

Andreas Krogh Mørup – Skribent – Bam Adebayo

Opdager folk endelig den absurde alsidighed, som Bam Adebayo besidder på den defensive side af bolden? Miami forventes at være et af de absolut bedste forsvar i år, og mit bud er, at Bam Adebayo eller Jimmy Butler løber med titlen. Jeg går med Bam Adebayo, fordi han kan forsvare alle fem positioner.

 

Lasse Bisgaard Jensen – Skribent – Giannis Antetokounmpo

Da Giannis Antetokounmpo vandt MVP-prisen i 2019, vandt han også prisen som den bedste forsvarsspiller, hvilket jeg tror vil gentage sig. Hans hurtighed og vingefang på 221 cm er noget, der giver mareridt blandt de store offensive stjerner i NBA, og han vil utvivlsomt være kernestenen i Bucks’ forsvar igen i år.

 

Tobias Steen – Skribent – Anthony Davis

Lakers ser umiddelbart svagere ud defensivt end sidste år. Men deres bedste kort i defensiven, Anthony Davis, er stadig en del af holdet. Inden Davis blev skadet sidste sæson, var han i spil til årets forsvarsspiller, og hvis skader ikke stopper ham i år, tror jeg, at han bliver svær at se bort fra.

 

Rasmus Lomholt Leth – Skribent – Bam Adebayo

Han kommer til at være kernen i et stærk Heat-forsvar, og så tror jeg på, at han kan levere defensivt over en hel sæson. Samtidig tror jeg også, at afstemningen ser en anden vinder end Gobert, og så står Adebayo klar som den næste.

 

Mikkel Tofte Langerhuus – NBA-Redaktør – Rudy Gobert

Jeg ville vælge Ben Simmons eller Giannis, hvis ikke det var fordi, at Ben er sur, og Giannis burde i min bog blive sparet mere end førhen frem i mod slutspillet.
Gobert er en så stærk ‘rim-presence’, at han kan skræmme enhver, der driver mod kurven.

 

Jacob Bilet Rand – NBA-Redaktør – Rudy Gobert

Det er jo et lidt kedeligt valg, når jeg har valgt Rudy Gobert. Det vil blive fjerde gang, Gobert vinder årets forsvarsspiller, men jeg synes, alt peger på ham. Jeg tror nemlig, at Utah Jazz får endnu et vanvittigt grundspil, og derfor kan man nærmest ikke undgå at give Gobert titlen.

 

Bookmakerne

1: Rudy Gobert @ 3.80, 2: Ben Simmons @ 5.00, 3: Giannis @ 7.50, 4: Anthony Davis @ 8.00, 5: Myles Turner @ 9.00, 6: Joel Embiid @ 9.00

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Los Angeles Lakers var foran med op til 20 point i tredje periode af kamp 2 mod Denver Nuggets. Alligevel formåede de forsvarende mestre...

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...