fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Minnesota Timberwolves

Fokus på Minnesota Timberwolves: De potentiale ulve

Foto: Laura - Flickr

Minnesota Timberwolves offseason begynder nu hvor de allerede har hyret Tom Thibodeau, som deres nye cheftræner. En god træner som har været NBA coach of the year og NBA champion som assistenttræner i 2008.

Ulvene har mange unge talentfulde spillere, og hvert år forventer man fremgang med Timberwolves. Der var dog ikke så meget fremgang i tidligere sæson, hvor de vandt kun sølle 29 kampe og tabte 53 kampe. Derimod har holdet allerede et stærkt mandskab og indenfor nogle år, regner man med at se dem lave noget larm i playoff-runderne.

Hvem er smuttet?

En af Timberwolves største legender Kevin Garnett er smuttet, efter 21 år i NBA. Inden sæsonen begynder igen, har veteranen nu valgt at stoppe karrieren. Yderligere er Andre Miller også gået fa holdet og er nu i Spurs. Holdet har ikke mistet særlige indflydelses rige spillere, som ville såre holdet i de kommende år.

Nye ansigter

Holdet har både hentet gode spiller fra draften og fra free agent. Timberwolves valgte Kris Dunn i draften, som er en meget lovende ung point guard, der allerede har potentiale til at blive en All-star efter man så hans færdigheder i Summer League. Der kan forventes at Ricky Rubio kommer til at sidde på bænken, så Dunn allerede har mulighed for at vise sit talent fra starten af sæsonen. Dunn har allerede potentiale for at være Rookie of the Year, da han har en god størrelse, styrke, atletisk og er en hurtig spiller som både er god i angrebet og i forsvaret.

I Free agent har man både hentet Cole Aldrich og Jordan Hill til en to-årig kontrakt. Man har også hentet en skytter fra Golden State Warriors, nemlig Brandon Rush til en et-årig kontrakt.

Dem skal du holde øje med

Generelt har holdet skabt et solidt fundament ungdom og vil nu læne sig tilbage sig og se dem vokse til stjerner. En trup der er blandet med unge spillere, der både kan dække op og spille flot angrebsspil.

Den 22 årige Dunn har allerede vist, at han har potentiale til at være en NBA all-star og Rookie of the Year. Da han har en god størrelse, styrke, atletisk og er en hurtig spiller som både er god til angreb- og forsvar.

Karl-Anthony Towns var Rookie of the Year i tidligere sæson, og er allerede ved at sætte gode individuelle statistikker op for sit hold. I hans tidligere og første sæson snittede Towns 18,3 points, 10,5 rebounds, 2 assists og 1,7 blocks per kamp.

Towns er ikke den eneste tidligere Rookie of the Year-spiller Timberwolves har i truppen, også Andrew Wiggins er også tidligere blevet hædret med denne fine pris og ære. Wiggins er i gang med at udvikle sig som en af de bedste to-vejs spillere i NBA, han er en de bedste forsvars guards i ligaen, plus han er udstyret med en fysik, der gør at han nemt kan komme til kurven og han et relativt godt skud.

Foto: Flickr – Laura

 

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

NBA

Det var en historisk aften, der udspillede sig, i nattens spillerunde af verdens bedste basketball-liga. Joel Embiid viste 20-årige Victor Wembanyama, hvilken center der...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Reggie Kissoonlal forlader College Park Skyhawks til fordel for Grand Rapids Gold i NBA G League.