fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Embiid flopper i tæt nederlag til Antetokounmpo og Bucks

Det blev til 0 point i anden halvleg for 76ers stjernen Joel Embiid i en tæt lavt scorende affære, hvor 76ers blev tildelt sæsonens andet nederlag mod Giannis Antetokounmpo og Milwaukee Bucks.

Foto: Erik Drost - Flickr

Philadelphia 76ers har startet sæsonen ud med to svære kampe mod nogle af de bedste hold i Eastern Conference. I nat tog de imod Milwaukee Bucks på hjemmebane.

Det var den første kamp i sæsonen for Bucks, som manglede deres All-Star Khris Middleton, der er ude i de første par uger af sæsonen.

Bucks var i styring igennem næsten hele kampen og fik i starten af fjerde periode en solid føring med 13 point. Det kunne godt se ud til, at den bare skulle køres i mål for Bucks, men James Harden ville det anderledes.

Harden scorede 16 point i fjerde periode og bar faktisk 76ers til en føring med under 30 sekunder tilbage. Et stort skud fra Wesley Matthews bragte sejren i hus for Bucks, som vandt 90-88.

James Harden fik ikke meget hjælp fra sin højt profilerede holdkammerat Joel Embiid. Stjerne Centeren scorede 15 point og skød 28% fra gulvet. Værre var, at han ikke bidrog med et eneste point i anden halvleg, hvor han ramte 0 af sine 7 skud.

Embiids ringe halvleg

Der har været høje forventninger til Joel Embiid op til sæsonen. Efter at have været nummer to i MVP-ræset de sidste to år, havde mange spået ham som en af årets favoritter. Hvis han skal leve op til det, så skal han ikke have for mange præstationer som i nat.

Hans manglende produktion er én ting, men hans attitude gav også grund til bekymring.

Joel Embiid var også spilleren med den værste +/- på 76’ers. De tabte med 10 point i de minutter, hvor han var på banen.

Endnu en fremragende Harden-performance

På trods af de to nederlag giver Harden god grund til at være optimistisk for hans individuelle sæson. Han leverede en flot åbningskamp mod Boston Celtics. Det følger han op med en kamp, hvor han var den klart bedste offensive spiller for sit hold. Det blev til 31 point, 9 rebounds og 8 assists for Harden.

Det var særligt i fjerde periode, at han tog over i kampen. Normalvis kommer Hardens offensive produktion næsten kun fra lay-ups, 3’ere og straffekastlinjen. Det var en noget anderledes måde, han kom til fadet i nat. Her gjorde han særligt brug af et effektivt mid range skud. Det blev kun til en enkelt 3’er og 4 point fra straffekastlinjen.

Antetokounmpo og Bucks slipper afsted med vigtigt startskud

76ers kan stadigvæk regnes som et tophold i Eastern Conference, og sejren var derfor en glimrende start på sæsonen for Milwaukee Bucks. Efter at være foran med 13 point skulle kampen nok have være vundet mere sikkert. Dog viser det erfarne hold, at de kan eksekvere i tætte kampe.

Forsvar var i hovedsædet for begge hold, og det var derfor ikke meget bolden røg igennem nettet. Særligt Jrue Holiday havde problemer offensivt og ramte kun 2 af sine 15 skud fra gulvet.

Giannis Antetokounmpo havde ikke den vildeste statistiske kamp, vi har set fra ham, men han var tydeligvis den bedste spiller på gulvet i begge ender.  The Greek Freak havde 21 point, 13 rebounds, 8 assists og 3 blocks. Han viste tydeligt, at han bør ses som én af de absolut bedste forsvarsspillere i ligaen.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

NBA

Kampen mellem Bucks og Mavericks bød på god underholdning, massere af point og dårligt forsvar da de to tophold tørnede sammen natten til søndag....

LA Clippers

James Harden har nu tabt sine første fire kampe i LA Clippers-uniform. I nat blev det til et nederlag på 101-105 til bundproppen i...

NBA

Giannis Antetokounmpo var ustoppelig offensivt og scorede 54 point mod Indiana Pacers, men Milwaukee Bucks endte alligevel med at lide et smalt nederlag.

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Efter lang tids spekulation har James Harden nu skiftet arbejdsgiver.

NBA

Damian Lillard storspillede i sin debut for Milwaukee Bucks, hvor han diskede op med 39 point i en tæt sejr mod Philadelphia 76ers.