fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Embiid eksploderer med uhørt præstation

76ers stjernen Joel Embiid havde en historisk individuel kamp i sejren mod Utah Jazz.

Foto: All-Pro Reels - Robert Banez

Philadelphia 76ers tog i nat imod et velspillende hold fra Utah Jazz. Med James Harden i hverdagstøj på grund af skade, havde 76ers brug for, at deres superstjerne Joel Embiid leverede stort.

Det gjorde han. Og meget mere til. Den 28-årige center leverede en historisk præstation med 59 point, 11 rebounds, otte assists og syv blokeringer! Det var nok til at få sejren i hus i Wells Fargo Center.

Det er det højeste antal point i Embiids karriere. Desuden udligner han det højeste antal blokeringer, han har fået i en kamp.

Det er ikke kun en særlig præstation for Embiid personligt. Det er første gang nogensinde, at en spiller har 50 point, ti rebounds, fem assists og fem blokeringer.

76ers vandt kampen 98-105 efter at have været bagud med 14 point i første halvleg. Det var ikke meget hjælp, Embiid fik fra sine holdkammerater. De 59 point fra deres center udgjorde 56% af holdets samlede point.

Joel Embiid havde lidt problemer med at finde sit høje niveau i starten af sæsonen. Nu er han tilsyneladende endelig kommet i gang, og han har scoret 101 point i de sidste to kampe. Det har resulteret i to vigtige sejre til holdet, som nu er 7-7 efter 14 kampe i sæsonen.

Embiid gjorde det hele imod Utah Jazz, men det var særligt i fjerde periode, at han skruede bissen på. Her scorede han 26 point og blokerede fem skud.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Andre artikler med dette emne

NBA

Overraskelser, dominerende superstjerner og solide slutspilshold pryder sæsonens første in-season power ranking.

Nyhedsoversigt

Philadelphia 76'ers må undvære James Harden, efter han har pådraget sig en skade i højre fod

LA Lakers

Utah var villige til at hente Westbrook, der ville have sent Mike Conley, Rudy Gay og Bojan Bogdanovic til Lakers.

NBA

I de døende minutter af nattens kamp mod Utah Jazz måtte Zion Williamson udgå med en hofteskade, efter han tog et hårdt fald.

NBA

Philadelphia 76'ers har ikke fået den start på sæsonen, som mange havde regnet med.

NBA

Det blev til 0 point i anden halvleg for 76ers stjernen Joel Embiid i en tæt lavt scorende affære, hvor 76ers blev tildelt sæsonens...

NBA

Mange havde før sæsonen spået om, at tilbagekomsten af Michael Porter Jr. og Jamal Murray ville gøre Nuggets til et tophold i NBA. Årets...

NBA

Det blev til adskillige 30 points kampe og store præstationer fra begge sider i åbningskampen mellem Boston Celtics og Philadelphia 76ers.