fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Draymond Green er begyndt på rådgivning og forventes at sidde ude i minimum tre uger

Der er kommet en opdatering på Draymond Greens karantæne. Shams Charania oplyser, at Green forventes at sidde ude i minimum tre uger mere, og er startet til rådgivning.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse

Det blev oplyst for få dage siden, at Draymond Green ville blive suspenderet på ubestemt tid efter hans slag mod Jusuf Nurkić. I dag er der kommet en opdatering på karantænen. Det forventes, at den tidligere All-Star spiller vil sidde ude med karantæne i minimum de kommende tre uger. Derudover oplyses det også, at han er begyndt en rådgivningsproces, så en lignende hændelse ikke sker igen.

Det oplyser The Athletics’ Shams Charania på ‘X’.

Folk omkring Draymond Green og Golden State Warriors har fortalt, at han er forstående og klar til at gennemgå den proces, som kræves for at vende tilbage til holdet. De kommende tre uger, som han forventes at sidde ude, er svarende til omkring 12 kampe.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.