fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Draft: Overraskelser satte gang i draften

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

Foto: Flickr - Joe Glorioso

Natten til fredag bød på årets NBA draft, hvor 58 spillere fik opfyldt deres drøm og blev valgt ind i verdens bedste basketball-liga. Der er aldrig noget sikkert i en draft, og det viste Orlando Magic, da de valgte Paolo Banchero som den første i årets draft, og dermed gik imod, hvad alle eksperter havde forudset. Det har hele tiden været forventet, at de ville tage Jabari Smith, men han er altså nu at finde i Houston, der brugte tredjevalget på ham.

Årets andetvalg blev brugt på den unikke Chet Holmgren, der næste sæson skal spille for Oklahoma City Thunder.

Sacramento Kings gik også imod eksperternes forudsigeler, da de valgte Iowas Keegan Murray over favoritten til valget Jaden Ivey. Ivey blev dog valgt som den næste med femtevalget, og han skal næste år spille i samme backcourt som sidste års førstevalg, Cade Cunningham, i Detroit.

 

New York Knicks var aktive

Det ikoniske New York Knicks hold kom ind til draften med to valg. De forlod draften med en spiller, Trevor Keels, og nogle førsterundevalg. De fik nogle af disse picks fra Oklahoma City Thunder, der i stedet modtog Ousmane Dieng, som Knicks valgte som nummer 11. Det var dog ikke nok for Knicks, der i stedet pludselig gik efter 13. valget Jalen Duren fra Charlotte Hornets. Duren var dog ikke en Knicks spiller længe, da han efter det blve sendt med Kemba Walker til Detroit for et førsterundevalg.

Pistons er årets vinder

Det er altid svært at forudsige, hvem der ”vinder” en draft, men nogle hold kommer utvisteligt bedre ud af en draft en andre. Dem der ser ud til at komme sikkert ud af draften er Detroit Pistons, der forlader draften med to store talenter i Jaden Ivey og Jalen Duren, der begge besidder et kæmpe potentiale. Ivey var længe anset som en af de bedste spillere i draften, og han er i hvert fald den bedste guard, der er blevet valgt i nat. Duren var den yngste spiller i draften og en fantastisk defensiv spiller, så Detroit har fremtiden sikkert på plads.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Brooklyn Nets

Nets ejer Joe Tsai står overfor en utrolig svær beslutning, som vil have store konsekvenser for Nets muligheder for at kæmpe med om mesterskabet...

Internationalt

Den danske basketballstjerne Iffe Lundberg skifter ifølge basketballmediet Sportando til italienske Virtus Bologona.

NBA

Det er aldrig sket nogensinde før, men nu har New York Knicks taget rekorden, efter de har hentet Jalen Brunson hos Dallas Mavericks.

NBA

Iffe Lundberg forlader NBA, efter han ikke har fået tilbudt en kontrakt hos Phoenix Suns.

NBA

Offseason er lang og til tider uoverskuelig. Informationstrømmen kan virke uendelig. Derfor samler Fullcourt alt hvad der er værd at vide omkring kontraktforlængelser, rygter...

NBA

Årets NBA Summer League i Las Vegas kan muligvis ende med dansk deltagelse med hele to spillere i form af Iffe Lundberg og Asbjørn...

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.