fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Domantas Sabonis – Forrygende start for Sacramento Kings

Domantas Sabonis fik en glimrende start for Sacramento Kings med en double double og en sejr over Minnesota Timberwolves.

Foto: FIBA.com

Domantas Sabonis fik en glimrende start på sit nye kapitel. Domantas Sabonis, der blev tradet til Sacramento Kings i tirsdags, startede inde i kampen mod Minnesota Timberwolves. I kampen spillede Domantas Sabonis 32 minutter, hvor det blev til 22 points, 14 rebounds og 5 assists. Han gik 10-19 fra gulvet. Kampens topscorer blev Sabonis’ nye holdkammerat Harrison Barnes med 30 points.

 

Domantas Sabonis var også en glad mand efter kampen mod Minnesota Timberwolves, da han til ESPN udtalte:

”Det har været nogle sindsyge 36 timer. Jeg føler, at dette er en frisk start for mig. Det bliver spændende. Jeg vil gerne være her. Fansene var fantastiske i aften. I dag var en fantastisk dag.”

Alvin Gentry, der til tider i sæsonen har vist sin utilfredshed med holdet, var ligeledes godt tilfreds efter kampen. Til ESPN udtalte han:

“De nye bidrog meget i aften. Alle, vi satte ind i kampen gjorde noget, rigtig godt for os. Vi delte bolden og havde en god boldbevægelse. Vi havde et flow i spillet, der var ret konsistent.”

 

Sacramento Kings endte med et vinde kampen 119 – 132. En vigtig sejr for Sacramento Kings. Kings, der ikke har været i slutspillet siden 2006, kæmper stærkt for at få det ændret i denne sæson. Sacramento Kings har vundet 21 kampe og tabt 36 kampe. De er lige nu nummer 12 i Western Conference. De Kæmper imod Portland Trail Blazers (22-34) og New Orleans Pelicans (22-32) om 10’ene pladsen, hvilket giver adgang til Play-in tuneringen. Det bliver dog ikke helt nemt. Deres resterende kampprogram er det 9’ene sværeste i ligaen. New Orleans Pelicans går ligeledes et sværere kampprogram i møde, hvilket kan vise sig at være en fordel for Sacramento Kings. San Antonio Spurs kan også nævnes, da de har vundet 20 kampe og tabt 35. Sacramento Kings har 25 kampe tilbage i sæsonen.  

Jeg har fulgt med i NBA siden 2013-14 sæsonen. Jeg følger ligeledes med i collegebasket.

Andre artikler med dette emne

NBA

Det var Dame-time hele natten i går, og han blev den blot ottende spiller til at score over 70 point.

NBA

Opgøret mellem Kings og Clippers blev til en gyser, der gik i to overtider, og hvor der blev scoret flere point end i nogen...

NBA

Kevin Love har været en stor spiller for Cleveland Cavaliers, men sandet kan være ved at rinde ud for hans tid i Cleveland, da...

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

NBA

Tidligere Warriors-spiller Gary Payton II vender tilbage til Golden State efter en halv sæson for Trail Blazers.

Milwaukee Bucks

Damian Lillard og Giannis Antetokounmpo er blevet kåret til ugens spillere i NBA

NBA

Vi kender nu til samtlige spillere, der er blevet valgt til All Star-kampen 2023.

NBA

Lillards vilde kamp i nat har bragt ham i fornemt selskab.