fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Devin Booker og Jayson Tatum er ugens spillere i NBA

Ugens spillere i NBA blev Devin Booker og Jayson Tatum, der begge førte deres hold til en ubesejret uge

Foto: Erik Drost - Flickr

Den seneste uges bedste spillere i henholdsvis Western og Eastern Conference er netop blevet udpeget.

Valget er faldet på Phoenix Suns’ stjerne-guard Devin Booker, og Boston Celtics Jayson Tatum, der begge har haft en forrygende uge for deres respektive hold.

Devin Booker hjalp Phoenix til en record, der lød på 3-0 i den forgangende uge, hvor han snittede 37,3 point, 6,4 assist og 3 rebounds per kamp.

Jayson Tatum gjorde sig bemærket ved at snitte 32 point, 5 assist og 5 rebounds, og dette hjalp Boston Celtics til at vinde alle ugens kampe, og dermed en record på 3-0.

Det er tredje gang i indeværende sæson, at Devin Booker bliver kåret som ugens spiller i Western Conference, mens det er Jayson Tatum’s fjerde gang i Eastern Conference.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Efter en overbevisende sejr i kamp fem, vinder Boston Celtics finalerne mod Dallas Mavericks 4-1 og sikrer det 18. mesterskab i holdets historie.

NBA

Boston Celtics' Jaylen Brown blev Eastern Conference Finals MVP, hvilket kom bag på profilen, der før er blevet overset med individuelle priser.

NBA

Efter fire sejre i træk over Indiana Pacers er Boston Celtics tilbage i NBA-finalerne anført af Jayson Tatum og Eastern Conference Finals-MVP Jaylen Brown.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

NBA

Den sprudlende unge Minnesota Timberwolves-stjerne Anthony Edwards har taget sit spil til nye højder i årets slutspil. For holdkammerat Mike Conley minder han derfor...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.