De største historier fra nattens NBA Draft

Nattens NBA draft bød på færre trades end vi havde regnet med, men en spændende flok spillere blev valgt ind i ligaen, hvor Anthony Edwards blev valgt som den første.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

With the first pick in the NBA draft…

Minnesota Timberwolves var åbne for trades for førstevalget, men valgte alligevel at beholde det helt til sidst. De valgte favoritten Anthony Edwards som den første, hvilket ikke var den store overraskelse. Edwards kommer derfor ind på et hold med Karl Anthony Towns og D’Angelo Russell. Edwards er den spiller i draften, som er mest klar til NBA, og han skal også snart i gang, da sæsonstarten kun er lidt over en måned væk.

Forhåndsfavoritter falder ned i draften

Obi Toppin, Deni Avdija og Tyrese Haliburton blev alle mødt med glæde af deres nye hold. Ikke mange havde set de tre spillere falde ned til, hvor de landede. Toppin kom til Knicks, hvilket var perfekt for ham, da det var hans hjemby. Avdija skal til Wizards, hvor han passer perfekt ind bag Beal og Wall. Og til sidst skal Haliburton til Kings, hvor han vil passe godt ind som combo-guard med De’Aaron Fox. Avdija var specielt overraskende, da både Bulls og Cavaliers sprang over ham og valgte andre wing-spillere.

 

Detroit med massere af picks

Detroit startede aftenen med 7. valget, men sluttede første runde med tre valg i top 20. Her valgte de Killian Hayes, Saddiq Bey og Isaiah Stewart. Pistons måtte dog slippe Luke Kennard til Clippers i et trade, for at få Bey. Men Pistons er i gang med et større rebuild projekt, så det er godt med de mange nye unge spillere.

 

76’ers nye general manager viste sig frem

Philadelphias nye general manager Daryl Morey lavede tidligt på aftenen et trade for at få Al Horford ud af holdet. Han hentede i løbet af natten blandt andet Seth Curry ind, og han fik et steal i Tyrese Maxey med 21. valget. Han fik også hentet godt ind i anden runde, og det må siges at være en meget acceptabel første draft som GM for 76’ers.

 

Bulls med den største overraskelse

Chicago Bulls leverede den største overraskelse i nattens draft, da de med fjerdevalget valgte Patrick Williams. Williams er en spændende spiller, men han er meget rå. Der er meget arbejde for Williams, hvis han skal blive en god spiller i ligaen, men han har et kæmpe potentiale. Det er et mærkeligt valg når spillere som Deni Avdija, Obi Toppin og Killian Hayes alle var tilgængelige. Nærmest alle medier havde Bulls til at tage Hayes med fjerdevalget, så det var en stor overraskelse, da de tog Williams, som kun lå i kanten af top 10 ved mange eksperter.

Se andre spændende artikler