De største All-Star ‘Snubs’ 2021

Hvert år er der hård kamp om pladserne på de prestigefyldte All-Star hold. 24 spillere er blevet valgt, men i denne artikel lægger vi fokus på de spillere, som ikke fik en plads i år.
Foto: FIBA.com
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

All-Star kampen er lige om hjørnet. Tirsdag blev de sidste All-Stars udnævnt, hvilket altid ender ud i en stor debat. Det store samtaleemner efter udnævnelsen er altid, hvorfor kom de ikke med på holdet? I en liga fyldt med stjerner vil nogen blive overset, udelukkende på grund af begrænsede antal pladser. Tolv spillere fra hver Conference bliver hvert år valgt, hvilket resulterer i 24 af de bedste spillere. 

I denne artikel lægger vi fokus på de spillere, som har haft en fantastisk sæson, men som ikke er blevet valgt til årets All-Star kamp. Her er årets “snubs”:

Domantas Sabonis

Domantas Sabonis blev valgt til All-Star kampen sidste år, men har ikke modtaget samme ære i år. Sabonis er uden tvivl bedre end sidste år, så den manglende udvælgelse må føles bitter for den 24-årige litauer.

Han har ført Indiana Pacers til en fjerdeplads i Eastern Conference. Han er den centrale brik hos Pacers, som på trods af mange skader har formået at forblive relevante med Sabonis i spidsen. Sabonis har 21,5 point, 5,7 assists og 11,6 rebounds per kamp. Han har haft 23 triple-doubles, hvilket er næstflest i hele ligaen.

Khris Middleton

De sidste to år er Khris Middleton blevet udvalgt til All-Star kampen, men tredje gang var ikke lykkens gang for ham. Det kan skyldes, at Milwaukee Bucks ikke har været lige så dominerende, som de to foregående år i Eastern Conference. Middleton har dog individuelt været meget bedre end sidste år, hvilket må være frustrerende for ham. Han har 20,3 points per kamp, mens han skyder 50 % fra gulvet, 43 % bag trepointslinjen og 89,5 % fra Free-throw-linjen. Han er også i højere grad fået playmakerrollen for Bucks i denne sæson. 

Trae Young

Ser du på Trae Youngs statistikker, kan det være svært at forstå, at han ikke er en All-Star. 27 points og 9,6 assists per kamp er meget flotte statistikker. Han har været umulig at dække hele sæsonen, og holdene kan ikke holde ham fra straffekastlinjen.

Atlanta Hawks har ikke været helt på det niveau, som man havde håbet efter deres aktive off-season. De er lige nu på 11. pladsen i Eastern Conference. Det kan være grunden til Young ikke har fået en plads. Samtidig kan man argumentere for, at Trae Young ikke har forbedret sig som en forsvarsspiller. Forsvar har godt nok aldrig været associeret med All-Star kampen, men sidste års ændrede format var fantastisk underholdende, da der rent faktisk blev spillet forsvar.

Bam Adebayo

Miami Heat har haft en turbulent start på sæsonen, hvilket nok har medført, at hverken Bam Adebayo eller Jimmy Butler er blevet valgt til All-Star kampen. Adebayo er endnu et eksempel på en spiller, som var All-Star sidste år, men ikke har fået en plads i år. Han har tilføjet et mid-range skud til sit spil, mens han samtidig er en af de mest dominerende spiller under kurven. Adebayo har udviklet sig til en af de bedste big-men i ligaen. Han har 19,6 points, 9,5 rebounds og 5,5 assists per kamp. 

Mike Conley

På papiret kan man måske godt forstå, hvorfor Mike Conley ikke er på All-Star holdet. Han har to holdkammerater, som har leveret flotte præstationer i Donovan Mitchell og Rudy Gobert. Utah Jazz har bare været ustoppelige, når Mike Conley har været på gulvet. Det er ligemeget, hvem de har manglet, hvis bare Conley har været på gulvet, så var sejren nærmest hjemme.

Med Conley på gulvet har de i gennemsnit slået modstanderne med 17,1 points per 100 ‘possessions’. Samtidig har de kun tabt seks kampe denne sæson. Mike Conley er aldrig blevet valgt til All-Star holdet, og med Anthony Davis skadet, vil der være en plads som den 33-årige Conley nærmest fortjener.

Fred VanVleet

Spilleren, der bliver ved med at udvikle sig. VanVleet gik fra at være undrafted til NBA-Champion. VanVleet mangler nærmest kun springet til All-Star, men selvom han har været et af de eneste lyspunkter for Raptors i år, resulterede det ikke i en All-Star plads.

I starten af februar leverede han 54 points mod Orlando Magic, hvilket blev ny rekord for Toronto Raptors. Han har 19,8 points per kamp i denne sæson, men statistikker har været stigende hele sæsonen. Det var bare ikke nok til at lande VanVleet en All-Star plads i år.

 

De’Aaron Fox

Sacramento Kings har tabt deres sidste otte kampe, hvilket nok har medført, at De’Aaron Fox ikke blev en All-Star i år. Fox har udviklet sig til en meget bedre spiller denne sæson. Han er blevet mere stabil bag trepointslinjen, hvor han skyder 41 % i catch and shoot situationer. Han har også været latterlig god omkring ringen, hvor han scorer 72 % af gangene. Han har 22,5 points, 7,1 assist og 1,2 steals per kamp. De flotte statistikker har ikke været nok til at føre Kings til slutsspilspladserne, men han bliver bare bedre for hver sæson.


Listen over spillere, der har fortjent en plads på All-Star holdene kan fortsætte til evig tid. NBA har stået overfor problemet længe, så måske de skal til at udvide kapaciteten på All-Star holdene. Ligaen bliver ved med at producere stjerner, så pladserne skal der nok være kamp om i mange år endnu. 

Se andre spændende artikler