fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

David Stern stopper i 2014

NBA commissioner David Stern har valgt at gå på pension fra den 1. februar 2014 efter 30 år i sædet som commissioner. Erstatningen bliver hans højre hånd Adam Silver.

Beslutningen blev fremlagt for NBA’s ledelse torsdag som ved samme møde enstemmigt valgte Adam Silver som hans efterfølger. David Stern fyldte 70 år i september og har med sine 30 år i sædet været den commissioner som siddet længst. David Stern betragtes som en af de største årsager til at NBA er blevet en international eftertragtet liga. Endvidere har han været en indflydelse for ligaens udvidelse først fra 23 til 27 og den nuværende form med 30 hold. Listen med David Sterns bedrifter indeholder også oprettelsen af WNBA og indførelse af salary cap i ligaen.

David Sterns beslutning blev taget efter løsningen på lock-outen og boblet igennem de seneste 6 måneder. Stern mener at ligaen er klar til at skifte hænder og Silver er den naturlige afløser.

“You’ll be remembered as the best of all-time,” – Adam Silver til David Stern

Adam Silver har gennem de seneste år siddet som præsident for NBA Entertainment. Hans nuværende job indebærer bl.a. vælge hvordan og af hvem NBA skal dækkes, både i USA og i de internationale markeder og sidst men ikke mindst merchandising.

Kilde: NBA.com

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NBA

Overraskelser, dominerende superstjerner og solide slutspilshold pryder sæsonens første in-season power ranking.

Basketligaen

Søndag debuterede Reggie Kissoonlal for Maine Celtics i NBA G-League, og den tidligere Randers Cimbria-spiller gjorde en god figur i sine første minutter i...

FIBA

Den franske komet Victor Wembanyama fik fredag aften senior landsholdsdebut, og Wembanyama var i vanlig stil i centrum.

Nyhedsoversigt

Nike har udgivet deres 2022-23 City Edition-trøjer

Brooklyn Nets

Så er ugens spillere endnu engang kåret i NBA.

Basketligaen

Zeke Moore debuterede fredag for Golden State Warriors´ NBA G League-hold med manér. Moore blev delt Warriors-topscorer med 20 point i en tæt sejr.

NBA

Philadelphia 76ers får frataget to anden runde draft valg i henholdsvis 2023 og 2024 grundet brud på regler om forhandling med spillere.

Milwaukee Bucks

Ugens spillere i NBA er kåret