fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Curry rammer historisk trepointsscoring

Den bedste skytte i NBA’s historie var på spil i nat. Steph Curry ramte sin trepointscoring nummer 3000 imod Denver Nuggets.

Foto: Keith Allison - flickr

Det er kun nogle få uger siden, at Steph Curry slog Ray Allens rekord for flest ramte trepointsscoringer i Madison Square Garden. 2974 scoringer fra distancen var nok til at tage førstepladsen fra Allen. Curry har ikke taget foden fra gassen, og han fortsætter, hvor ingen andre har været før.

Nu har han nået 3000 scoringer bag trepointslinjen. Det skete i nattens kamp mod Denver Nuggets, hvor Golden State Warriors spillede på hjemmebane. I tredje quarter kunne Curry endnu en gang cementere titlen som ’den bedste skytte nogensinde’, da han ramte den historiske scoring fra distancen.

Han spiller en af sine bedste sæsoner i karrieren, og som det står lige nu, er han favoritten til at tage MVP-titlen. Warriors er tilbage i toppen af NBA, og det skyldes i høj grad deres ikoniske Chef Curry.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Jimmy Butler var her, der og alle vegne i nattens kamp 6, hvor Miami Heat sikrede sig sejren i Boston, hvilket betyder, at serien...

Nyhedsoversigt

Los Angeles Lakers har hentet deres nye cheftræner hos Milwaukee Bucks

Dallas Mavericks

Efter to sæsoner uden slutspil er Golden State Warriors tilbage på toppen i Western Conference. Det står klart efter en overbevisende sejr i nat...

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Så er der ny podcast fra Fulltalk, hvor vi drøfter Conference Finals i både øst og vest i NBA.

NBA

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

NBA

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.