fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Clippers forsvar lukker ned for maskeret Booker

Los Angeles Clippers reducerede i semifinaleserien mod Phoenix Suns i nattens kamp i Staples Center.

Kawhi Leonard Paul George LA CLippers Mural

Devin Booker har været rødglødende i seriens to første kampe på Suns’ hjemmebane, men i nat, da Clippers havde hjemmebanefordelen, fik forsvaret skovlen under ham og resten af Suns-holdet.

Bokker var iført en maske for at beskytte sin beskadiget næse, hvilket vækkede minder til LeBron James i Miami, da han spillede en af sine mange store slutspilskampe iført samme type maske.

Ikke desto mindre havde Suns-guarden mindre tur i den, da han blot ramte fem af sine 21 forsøg fra gulvet. Det skyldes, at Clippers med succes byttede på samtlige screeninger, og Booker ikke formåede at drage fordel af eventuelle mismatches. 

Specielt Paul George havde overhånden over den unge guard. Clippers-stjernen var banens bedste spiller i nattens kamp, da han scorede 27 point, greb 15 rebounds og blev noteret for otte assists.

https://www.youtube.com/watch?v=c1H0mrCXhCo

Kampen endte 106-92 til hjemmeholdet. Kamp 4 spilles i Staples Center natten til søndag.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

Brooklyn Nets

Her er der highlights fra opgøret mellem de forsvarende mestre Milwaukee Bucks og Brooklyn Nets. Milwaukee-mandskabet sejrede med cifrene 127-104.

Golden State Warriors

Her er der highlights fra nattens kamp mellem Los Angeles Lakers og Golden State Warriors. Et opgør, som Warriors trak sig bedst ud af.

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

NBA

Ben Simmons-sagaen har taget en ny drejning, og australierens holdkammerat Joel Embiid lægger ikke skjul på, hvor han står i forhold til den 25-årige...

Atlanta Hawks

Mandag aften var der deadline for forlængelse af spillere draftet i 2018. Det resulterede i et par store kontrakter, samt én spiller der ikke...

NBA

Det vil fremover være muligt at se et splinternyt, dansk NBA magasinprogram ved navn ´Crunch Time´ på TV 2 Play. Programmet vil have Thomas...

NBA

Klay Thompson står til at få comeback i den kommende sæson, og det rejser en masse spørgsmål for Golden State Warriors.