fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

CJ McCollum scorer kæmpekontrakt hos Portland Trail Blazers

Portland Trail Blazers overraskede alle sidste sæson, hvor de formåede at nå anden runde af playoffs – på trods af, at de, sæsonen før, havde sagt farvel til fire ud af deres fem startere. Det var netop derfor, at den 24-årige guard CJ McCollum fik tid og plads til at skabe sig en breakout-sæson som blev toppet med hæderen som NBA’s ‘Most Improved Player’.

CJ McCollum stod til at blive en fri transfer efter den kommende sæson, men hele det virvar har Portland netop undgået ved at låse den talentfulde guard til holdet indtil 2021. Alt i alt en strålende handling af Portlands general manager, der nu har NBA’s måske næstbedste backcourt langtidssikret.

Læs også: Tyus Jones udnævnt til Summer League MVP

Combo-guarden ud af Lehigh University kommer dog heller ikke til at sulte, da han over de fire år kontrakten dækker, startende fra 2017, får betalt vanvittige $106 millioner – det svarer til lidt over 700 millioner kroner. Wow.

Portland har heller ikke været bange for at bruge penge på andre talenter denne offseason, da de både har smidt store penge efter Evan Turner, der før spillede i Celtics-trøjen, mens de samtidig matchede et offer-sheet på Allen Crabbe, hvilket låste sammenlagt $145 millioner fast over de næste fire år.

Portland er måske ikke på niveau med de største i Western Conference endnu, men om nogle år? Hvem ved. De har alle puslebrikkerne til at skabe noget stort.

Læs også:
Nye regler i NBA: Hjælper måske Howard, Drummond og Jordan

Drømmen gik i opfyldelse for Malcolm Delaney der skifter til NBA

NBA Free Agency: Få overblik over handlerne her

Foto: Scott Ripley, Flickr

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...