fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Christmas Day – optakt: Brooklyn Nets – Los Angeles Lakers

Det bliver et specielt opgør mellem Lakers og Nets, da Covid-19 har haft sin omgang hos holdene. Specielt Brooklyn er hårdt ramt til opgøret.

Det bliver et specielt opgør mellem Lakers og Nets, da Covid-19 har haft sin omgang hos holdene. Specielt Brooklyn er hårdt ramt til opgøret.

Der er kaos i Brooklyn. Smitten er mildest talt stukket af, og det er næsten ikke til at sige, hvilket hold de kan stille med d. 25 december mod Los Angeles Lakers. Der er dog positive nyheder, da James Harden kommer til at deltage i opgøret, hvis kampen altså bliver afviklet. Brooklyn har nemlig fået flere af deres kampe udskudt i løbet af den seneste uge. Det betyder dog ikke, at i som læsere skal misse en optakts-artikel om opgøret. (Den 25. december er det blevet bekræftet at kampen finder sted)

NBA havde nok planlagt denne kamp, da det inden sæsonen lignede et meget sandsynligt finale-opgør. Vi må dog forberede os på, at se nogle andre spillere end forventet. Superstjernen LeBron James er dog med, og det bliver hans 16. optræden i en kamp på juledag.

Hvordan vinder Lakers?

Los Angeles Lakers mangler Anthony Davis i kampen mod Brooklyn. Han kan dog ikke være tilfreds med sin sæson i år. LeBron er kommet tilbage fra en skade, og han har bevist, at det stadig er hans hold. LeBron skal nok spille en stor kamp, og han er da også et godt bud på, hvordan Lakers vinder opgøret.

Det aldrende Lakers hold har indtil videre været et debatteret emne. Westbrook er underholdende, men forfærdelig. Resten af holdet er oppe i alderen, og når Covid-19 giver anledning til, at ens bænk skal spillere flere minutter, så opstår der er et lille problem i Los Angeles.

Det har ikke været for godt i La-La Land, men nu står de overfor en overkommelig modstander juledag. De skal ud og vise, at de kan håndtere en favoritrolle, og det starter ved LeBron James. Westbrook vil jeg ikke lave nogle forudsigelser omkring, men hvis han sætter tempoet for kampen, så kan det godt blive svært at følge med for et Brooklyn hold, der primært skal køre offensiven gennem James Harden.

Lakers spillere i Health and Safety Protokol:

 • Avery Bradley
 • Malik Monk
 • Austin Reaves
 • Kent Bazemore
 • Trevor Ariza
 • Frank Vogel (træner)

Hvordan vinder Nets?

James Harden. Han skal spille en god kamp, hvis Brooklyn skal have en chance. Med Kevin Durant og nærmest resten af holdet ude, skal der ske et mirakel, hvis Brooklyn skal tage en sejr i dette opgør. Der er dog sket større mirakler i sportens verden, så lad os lade være med at male fanden på væggen inden kampen. Det skal nok blive underholdende.

Brooklyn har ellers fået en god start på sæsonen, hvor de har lagt sig på førstepladsen i Eastern Conference. Durant er det tætteste man kan komme på en MVP kandidat, der ikke hedder Steph Curry. Til sidst er der udsigt til at få Kyrie Irving tilbage ind i truppen, og derfor er det rigeligt at være optimistiske omkring i Brooklyn.

Nets spillere i Health and Safety Protokol:

 • LaMarcus Aldridge
 • Bruce Brown
 • Kevin Durant
 • Kyrie Irving
 • James Johnson
 • Day’Ron Sharpe
 • Cam Thomas
 • David Duke Jr.
 • Kessler Edwards

Opgørets spændende tilføjelse

Foto: Flickr – Erik Drost

Covid-19 får ikke stor ros for sin irriterende timing, men der er da nogle G-League spillere og pensionerede veteraner, der nyder godt af, at de kan få en NBA kamp på CV’et. Brooklyn har nogle folk at vælge i mellem. Som Steve Nash så fint sagde den anden dag: ”Jeg tror vi har hentet fire G-League spillere”.

Det er dog hos Los Angeles Lakers, at vi finder kampens mest interessante tilføjelse. Isaiah Thomas er tilbage i NBA, og det skal nok blive spændende at se, hvad han kan gøre imod James Harden og nogle G-League spillere samt nogle rollespillere. Thomas viste i sin seneste G-League kamp, at han kan score 42 points, så lad os se, hvad han kan i denne kamp. Lakers har også hentet Darren Collinson og Stanley Johnson ind.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

NBA

Ventetiden er ovre og afstemningen er afgjort. De fem startere for både øst og vest er fundet til årets All Star-kamp.

NBA

Lillards vilde kamp i nat har bragt ham i fornemt selskab.

NBA

Med 46 points i nattens kamp mod rivalerne fra Los Angeles Clippers er LeBron James nu den første spiller i NBA til at score...

Brooklyn Nets

Klumme: Brooklyn Nets er bag deres to superstjerner Kevin Durant og Kyrie Irving blevet et af ligaens bedste kandidater til at gå hele vejen....

Cleveland Cavaliers

Donovan Mitchell var alle vegne i kampen mod Chicago Bulls, hvor den unge guard satte flere rekorder.

NBA

Klumme: Det har været endnu et fantastisk år i NBA. Vi kigger tilbage på de største øjeblikke, som har været definerende for 2022.

NBA

Christmas Day havde fem underholdende kampe, og det afspejler sig i den grad også i aftenens top 10, hvor man blandt andet kan se...

NBA

Det er blevet tid til en af de bedste dage for NBA-fans i hele verden. Vi ser frem på alle fem kampe, hvor der...