fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Chicago mister vigtig bænkspiller til knæskade

Chicago Bulls må undvære deres vigtige bænkspiller Derrick Jones Jr., der sidder ude de næste to til fire uger med en knæskade.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

Derrick Jones Jr. fra Chicago Bulls står til at misse nogle uger med en skade i knæet. Det har The Athletics Shams Charania rapporteret. Der er tale om en ’bone-bruise’, hvilket er et slag i knæet, hvor der ikke opstår brud. Det kunne derfor være meget værre, da man først frygtede en korsbåndsskade eller lignende, men Bulls kommer stadig til at mangle Jones Jr. over de næste uger.

Chicago Bulls har på deres Twitter meldt ud, at det kun bliver til to til fire ugers pause for Jones Jr., men det er stadig et slag for holdet. De bekræftede dog, at der er tale om en ’bone-bruise’, og der ikke er tale om strukturelle skader i knæet.

Jones Jr. udgik i kampen mod Brookyln Nets efter kun 36 sekunder, efter han landede forkert på sit højre ben.

Jones Jr. har for det meste været en vigtig bænkspiller for Bulls, men han har startet de seneste seks kampe, da Javonte Green har været ude med en lyskeskade. Samtidig har Bulls også manglet Alex Carruso, hvilket betyder, at de har manglet tre vigtige defensive brikker, der har medvirket til holdets overraskende succes i denne sæson.

Zach Lavine fortalte til ESPN, hvad det betød at stå uden de tre defensive brikker:

”Det bliver hårdt, for du kan ikke erstatte de drenge”, dog fortalte han også, hvordan de må reagere på nyheden:

”Vi har altid haft en ’next-man-up’ mentalitet. Det er noget vi bare skal have, fordi der er ikke nogle, der har ondt af os, fordi vi mangler nogle spillere. Alle har manglet spillere”.

Derrcik Jones Jr. har 6,3 points og 3,4 rebounds per kamp, mens han har skudt 58 procent fra gulvet og 40,5 procent bag trepointslinjen.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Cleveland Cavaliers

Den ugentlige hæder gik til Devin Booker og Darius Garland, der var med til, at deres hold gik ubesejret.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Denne tredje mandag i januar markerer fødslen for frihedskæmperen Martin Luther King Jr. og er tradition for en stor NBA-dag. Hele 12 kampe bliver...

Brooklyn Nets

De fleste hold har netop rundet milepælen på 41 kampe, hvilket betyder at vi er halvvejs gennem grundspillet! I denne artikel tager vi et...

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Anden runde af fan-stemmer til årets All Star-kamp er landet, og i Western Conference ligner det, at der kan blive plads til en højst...

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

Atlanta Hawks

Atlanta Hawks og New York Knicks har lavet et trade, der sender Cam Reddish til New York.