fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Chicago Bulls

DeMar DeRozan var ikke til at stoppe i Bulls’ sejr

DeMar DeRozan og Bulls tog en vigtig sejr i Fiserev Arena, hvor de vandr 114-110. Bulls havde problemer med at stoppe DeMar DeRozan, som scorede 41 points. Milwaukee måtte se Khris Middleton forlade banen, med smerter i knæet. Scanning bliver fortaget torsdag.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Ligesom i kamp 1 blev det til endnu en tæt kamp. Chicago træk det længste strå i kampen, og endte med en sejr på 114-110. Kampens topscore blev DeMar DeRozan, som satte personlig bedst med 41 points, som den første siden Derrick Rose gjorde det tilbage i 2011.

 

Giannis Antetokounmpo blev topscore for Milwaukee Bucks og lavede næsten en triple-double: med 31 points, 18 rebounds og 9 assists. Med 31 points i nattens opgør, har Giannis scoret 1715 points i slutspillet. Dermed overgår han Kareem Abdul-Jabbar, som den mest scorende spiller i slutspillet for Milwaukee Bucks. Kareem Abdul-Jabbar har scoret 1692 points i slutspillet for Bucks.

 

Chicago Bulls kom bedst fra start og var ved halvleg foran 63-49. Chicago øgede forspringet til 18 points hurtigt i tredje periode, før Bucks gik på et 15-2 run. Med et par minutter tilbage af tredje periode var Bulls’ forspring nu på tre points. Billy Donovan tog en hurtig timeout, hvorefter Bulls gik hen og scorede 13 points i streg. De beholdt deres føring til slut.

Mistede bolde var igen et problem for Bucks, som endte kampen med 15 mistede bolde. Dog bedre end første kamp, hvor de havde 21 mistede bolde. Et andet problem for Bucks var deres straffekast. Bucks skød samlet 20-31 sammenlignet med Bulls, som skød 14-15 fra straffekastlinjen.

 

Uvished om stjernespiller

Bucks forward Khris Middleton måtte udgå i nattens kamp, med en ledbåndsskade. Det kunne Mike Budenholzer fortælle efter kampen til ESPN: ’’Ud fra det, jeg lige fik at vide er det en ledbåndsskade. Han vil få foretaget en scanning i morgen, og så må vi se, hvad den siger’’.

Tidligt i fjerde periode måtte Khris Middleton udgå i kampen med smerter i knæet, efter at have trådt forkert i forsøget på at lave et spin move. Brook Lopez kom på straffekastlinjen, hvor Khris Middleton gik ud i omklædningsrummet nogle minutter senere. Bucks offentliggjorde, at Middleton havde smerter i venstre kræ og ville derfor ikke vende tilbage til kampen. Middleton havde 18 points, 5 rebounds og 8 assists i kampen. 13 af hans 18 points af hans points kom alene i tredje periode.

 

Det endnu uvist, hvad der kommer til at ske med Khris Middleton, da det endnu ikke er blevet offentliggjort, hvor alvorlig skaden er. Hvis Middleton kommer til at sidde, kan det potentielt ændre serien. Chicago har formodet at gøre det svært for Milwaukee at score. Bucks har ikke kunne finde hinanden som de plejer. Middleton var Bucks’ næstførende målscorer i den regulære sæson, hvor han scorede 20,1 point per kamp. Udover det offensive, så er Middleton en vigtig brik i det defensive spil. Næste kamp bliver spillet d. 22 april i United Center.

Jeg har fulgt med i NBA siden 2013-14 sæsonen. Jeg følger ligeledes med i collegebasket.

Andre artikler med dette emne

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

NBA

Kampen mellem Bucks og Mavericks bød på god underholdning, massere af point og dårligt forsvar da de to tophold tørnede sammen natten til søndag....

NBA

Giannis Antetokounmpo var ustoppelig offensivt og scorede 54 point mod Indiana Pacers, men Milwaukee Bucks endte alligevel med at lide et smalt nederlag.

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Damian Lillard storspillede i sin debut for Milwaukee Bucks, hvor han diskede op med 39 point i en tæt sejr mod Philadelphia 76ers.

NBA

Selvom det er utroligt svært at forudsige hvad der kommer til at ske, har Fullcourt igen prøvet at forudsige hvem der ender op med...

Analyser

Giannis Antetokounmpo er glad. Det er han, fordi han nu får selskab af 7 x All-Star Damian Lillard, som er kommet til klubben i...