fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Chicago Bulls

DeMar DeRozan var ikke til at stoppe i Bulls’ sejr

DeMar DeRozan og Bulls tog en vigtig sejr i Fiserev Arena, hvor de vandr 114-110. Bulls havde problemer med at stoppe DeMar DeRozan, som scorede 41 points. Milwaukee måtte se Khris Middleton forlade banen, med smerter i knæet. Scanning bliver fortaget torsdag.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Ligesom i kamp 1 blev det til endnu en tæt kamp. Chicago træk det længste strå i kampen, og endte med en sejr på 114-110. Kampens topscore blev DeMar DeRozan, som satte personlig bedst med 41 points, som den første siden Derrick Rose gjorde det tilbage i 2011.

 

Giannis Antetokounmpo blev topscore for Milwaukee Bucks og lavede næsten en triple-double: med 31 points, 18 rebounds og 9 assists. Med 31 points i nattens opgør, har Giannis scoret 1715 points i slutspillet. Dermed overgår han Kareem Abdul-Jabbar, som den mest scorende spiller i slutspillet for Milwaukee Bucks. Kareem Abdul-Jabbar har scoret 1692 points i slutspillet for Bucks.

 

Chicago Bulls kom bedst fra start og var ved halvleg foran 63-49. Chicago øgede forspringet til 18 points hurtigt i tredje periode, før Bucks gik på et 15-2 run. Med et par minutter tilbage af tredje periode var Bulls’ forspring nu på tre points. Billy Donovan tog en hurtig timeout, hvorefter Bulls gik hen og scorede 13 points i streg. De beholdt deres føring til slut.

Mistede bolde var igen et problem for Bucks, som endte kampen med 15 mistede bolde. Dog bedre end første kamp, hvor de havde 21 mistede bolde. Et andet problem for Bucks var deres straffekast. Bucks skød samlet 20-31 sammenlignet med Bulls, som skød 14-15 fra straffekastlinjen.

 

Uvished om stjernespiller

Bucks forward Khris Middleton måtte udgå i nattens kamp, med en ledbåndsskade. Det kunne Mike Budenholzer fortælle efter kampen til ESPN: ’’Ud fra det, jeg lige fik at vide er det en ledbåndsskade. Han vil få foretaget en scanning i morgen, og så må vi se, hvad den siger’’.

Tidligt i fjerde periode måtte Khris Middleton udgå i kampen med smerter i knæet, efter at have trådt forkert i forsøget på at lave et spin move. Brook Lopez kom på straffekastlinjen, hvor Khris Middleton gik ud i omklædningsrummet nogle minutter senere. Bucks offentliggjorde, at Middleton havde smerter i venstre kræ og ville derfor ikke vende tilbage til kampen. Middleton havde 18 points, 5 rebounds og 8 assists i kampen. 13 af hans 18 points af hans points kom alene i tredje periode.

 

Det endnu uvist, hvad der kommer til at ske med Khris Middleton, da det endnu ikke er blevet offentliggjort, hvor alvorlig skaden er. Hvis Middleton kommer til at sidde, kan det potentielt ændre serien. Chicago har formodet at gøre det svært for Milwaukee at score. Bucks har ikke kunne finde hinanden som de plejer. Middleton var Bucks’ næstførende målscorer i den regulære sæson, hvor han scorede 20,1 point per kamp. Udover det offensive, så er Middleton en vigtig brik i det defensive spil. Næste kamp bliver spillet d. 22 april i United Center.

Jeg har fulgt med i NBA siden 2013-14 sæsonen. Jeg følger ligeledes med i collegebasket.

Andre artikler med dette emne

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

NBA

Giannis kom med nogle yderst interessante udtalelser om Bucks' og deres retning i denne sæson efter nederlaget til Memphis Grizzlies.

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

Milwaukee Bucks

Mon ikke Doc Rivers har haft noget med det at gøre? Om ikke andet er Patrick Beverley blevet sendt fra Rivers' gamle arbejdsgiver, Philadelphia...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.