fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Minnesota Timberwolves

Cheftræner fyret i Minnesota

Få minutter efter Minnesota Timberwolves’ sejr over Los Angeles Lakers blev cheftræner og præsident Tom Thibodeau fyret fra sin post.

Foto: Laura - Flickr

Præsident og cheftræner Tom Thibodeaus tid i Minnesota er slut. Dette skete efter en ellers overbevisende hjemmesejr på 108-86 over Los Angeles Lakers, hvilket gav Timberwolves en record på 19-21 og en 11. plads i vest.

Efter kampen blev Thibodeau i sit kontor mødt af CEO Ethan Casson og GM Scott Layden, som fyrede ham på stedet. Det kom lidt som et chok, efter Timberwolves er gået 15-12, siden de tradede fire gange Allstar Jimmy Butler tidligere på sæsonen.

Thibodeau og Cassons forhold har længe været udfordret, og de har haft forskellige syn på de fleste ting igennem deres tid sammen. Blandt andet skulle bestyrelsen hos Minnesota, at tiden er rendt fra Thibodeau, der er af den gamle skole. De mener, at han ikke har formået at følge med tiden som træner.

 

 

Holdets ejer Glen Taylor udtalte følgende efter offentliggørelsen:

“Vi vil gerne takke Tom for hans indsats, og vi ønsker ham alt det bedste… Disse beslutninger er aldrig nemme at tage, men vi følte denne var nødvendig for at tage vores organisation fremad”.

Assistenttræner Ryan Saunders vil agere midlertidig cheftræner, indtil en afløser er fundet. Tidligere Chicago Bulls cheftræner Fred Hoiberg, er allerede blevet rygtet til Minnesota som afløser, men intet officielt er blevet meldt ud. Også ESPN analytiker Chauncey Billups har været nævnt i snakken, men heller ikke han er bekræftet officielt.

Skrevet af

Bosat i Århus og redaktør på NBA. Har en stor kærlighed til Los Angeles Lakers.

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Reggie Kissoonlal forlader College Park Skyhawks til fordel for Grand Rapids Gold i NBA G League.

Golden State Warriors

Golden State Warriors-stjernen Stephen Curry forstår godt, at nogle af klubbens egne tilhængere buhede spillerne efter onsdagens store nederlag til New Orleans Pelicans.