fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Cleveland Cavaliers

Cavaliers på randen af historie

Cleveland Cavaliers har én gang før prøvet at vinde 13 kampe i træk – tilbage i 09/10. I nat skulle de forsøge at bryde den rekord.

Cleveland Cavaliers med Lebron James i spidsen var forventet endnu en succesfuld sæson. Det var derfor noget overraskende, at holdet startede med tabe syv af de første tolv kampe. På grund af den dårlige start til sæsonen plus Kyrie Irvings fantastiske præstationer med Boston Celtics vendte James sig, som så mange gange før, til Instagram.

https://www.instagram.com/p/BbLakZ_hRY7/?hl=da

Efter det meget omdiskuterede opslag så vi et helt andet Cavaliers hold. I næsten en hel måned, siden 7. november, havde Cavaliers ikke tabt en eneste kamp. Sejrsstimen nåede onsdag 13 kampe. Det betød en tangering af rekorden for flest vundne kampe i træk i holdets historie. Cleveland vandt samme antal kampe tilbage 09/10 sæsonen.

Fredag aften skulle rekorden så brydes. Modstanderen var Indiana Pacers. Et hold som har klaret sig bedre end forventet, og som allerede har slået Cavaliers en gang i indeværende sæson.

Det blev hurtigt klart, at holdene ikke var kommet for at spille forsvar. Der blev scoret mere end 55 point i de tre første perioder, og tilskuerne blev forkælet med en god duel mellem Lebron James og Victor Oladipo. De to spillere holdte deres hold inde i kampen og ved fjerde periodes start, var Pacers foran med tre – 89-86.

I sidste periode faldt angrebsspillet imidlertid udover en kløft. Begge hold havde utroligt svært at score. Med tre minutter tilbage af kampen havde Pacers formået at øge føringen en smule til stillingen 95-92. På trods af den lave score i fjerde periode, virkede det til det perfekte set-up for Lebron James til at overtage kampen og igen tvinge sit hold til sejr.

Myles Turner ramte et straffe og gav lidt luft til Pacers. Men J.R Smith svarede igen med en svær treer, og det virkede et kort øjeblik, som om der var blevet prikket hul på bylden. Men Cavaliers lod i næste forsvar Bojan Bogdanovic stille stil bag treeren, smøre sig en ostemad, spise ostemaden, tjekke Lavar Balls nye tweets, og så skyde treeren – swish. 2:29 tilbage og Pacers var oppe med fire igen.

I de sidste to minutter var det Victor Oladipos show. Han scorede først et straffe, og derefter en treer til stillingen 103-97. Kampen var slut. Cavaliers fik reduceret til 104-102 med ti sekunder igen, men det var forgæves. Kampen endte 106-102 og Cavaliers måtte igen se sejrsstimen ende på 13 kampe igen.

Victori Oladipo endte kampen med 33 point og fem rebounds. Efter kampen havde Tyronn Lue kun ros til ham, og kaldte Oladipo for en All-Star.

Lebron James fortsatte sit fremragende spil med en double-double på 29 point og ti assists. For god ordens skyld delte han også otte assists ud.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Boston Celtics' Jaylen Brown blev Eastern Conference Finals MVP, hvilket kom bag på profilen, der før er blevet overset med individuelle priser.

NBA

Efter fire sejre i træk over Indiana Pacers er Boston Celtics tilbage i NBA-finalerne anført af Jayson Tatum og Eastern Conference Finals-MVP Jaylen Brown.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Los Angeles Lakers var foran med op til 20 point i tredje periode af kamp 2 mod Denver Nuggets. Alligevel formåede de forsvarende mestre...

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.