Carmelo Anthony er tilbage i NBA

Carmelo Anthony er efter mere end et års pause endelig tilbage i NBA. En ny kontrakt med Portland Trail Blazers har givet ham en chance til.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Portland Trail Blazers og Carmelo Anthony er blevet enige om ikke-garanteret kontrakt. Og med det er Melo tilbage i NBA. Portland forsøgte at hente Anthony til byen for nogle år siden, men den tidligere topscorer i NBA valgte Oklahoma City Thunder i stedet.

Nu har begge parter endelig fundet sammen og sikke et match. Anthony har siden hans exit fra Houston ønsket en klub, hvor han kunne få lov til at vise, at han stadig er en af verdens 450 bedste basketballspillere. Fra Portlands side har der været et ønske om at forstærke forward positionerne.

Skader og frarejste spillere har efterladt et stort hul. Portland har startet sæsonen overraskende dårligt. Fire sejre og dobbelt så mange nederlag har efterladt Blazers på en 12. plads i Western Conference. Hullet på forwardpositionerne er kun blevet større efter Zach Collins er udgået med en skulderskade.

Portlands forwards er en af de dårligste grupper i ligaen. De scorer blot 36,6 point per kamp, hvilket giver dem en 27. plads i ligaen. Her bør Melo kunne hjælpe omgående. Han har altid været i stand til at smide point på tavlen.

Forsvaret bliver en anden snak. Ingen har nogensinde kaldt Anthony for en defensive stopper. Det samme kan siges om Damian Lillard og C.J McCollum. Men Portland er ikke i en position, hvor de kan være kræsne. De har brug for hjælp.

At give en spiller med ti all-star kampe under bæltet, seks gange All-NBA og én scoringstitel, en chance på en ikke-garanteret kontrakt er et godt gamble. 

Se andre spændende artikler