fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Bucks tromler Suns i kamp 3

Milwaukee Bucks reducere til 2-1 i finaleserien mod Phoenix Suns efter endnu en stor præstation af Giannis Antetokounmpo.

Foto: Flickr - Keith Allison

Efter to svære kampe i Phoenix kom Milwaukee Bucks tilbage på sporet på hjemmebanen, da de sikkert slog Suns i kamp 3 af NBA-finalerne.

Bucks fik udnyttet deres fysiske overhånd, specielt efter de fik DeAndre Ayton i fejlproblemer.

Giannis Antetokounmpo er stadig tydeligt hæmmet af sine knæproblemer, men det holder ikke grækeren fra at mose Suns-spillerne under kurven.

Også Giannis’ stjerneholdkammerater, Khris Middleton og specielt Jrue Holiday, viste nogle af de offensive kvaliteter, de ikke kunne finde i Arizona.

Suns fik lidt medvind i tredje quarter, hvor deres small-ball opstilling gav hjemmeholdet store problemer. Men så stemplede Holiday ind med tre store 3’ere, hvorefter der aldrig for alvor var spænding om udfaldet.

Det var særligt Cameron Johnson, der gav Suns et boost fra bænken. Se blot dette fabelagtige dunk.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Annonce. Scroll for at læse videre.

Unge Johnson kunne dog ikke sætte en kæp i Giannis Antetokounmpos hjul. Han sluttede kampen med 41 point. En stor udslagsgivende faktor var, at grækeren ramte sine straffekast, hvilket ellers har været et stort problem for ham hele sæsonen. Han forsøgte 17 skud fra linjen, hvoraf 13 fandt bunden af nettet.

Med Ayton på bænken havde Suns ikke noget svar på Antetokounmpos fysik, hvorfor Bucks løb sikkert med sejren i kamp 3.

Giannis har været historisk god i kamp 2 og 3 af finaleserien, og han har nu skrevet sig ind i historiebøgerne med sine vilde statistikker. Kun Shaquille O’Neal har gjort det samme som Giannis og Lebron – nemlig at score mindst 40 point og gribe mindst 10 rebounds to kampe i streg i NBA-finalerne.

Kamp 4 spilles også i Fiserv Forum i Milwaukee. Det sker natten til torsdag klokken 3:00.

Annonce. Scroll for at læse videre.

https://www.youtube.com/watch?v=vAtb_jL-4bg

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

Brooklyn Nets

Her er der highlights fra opgøret mellem de forsvarende mestre Milwaukee Bucks og Brooklyn Nets. Milwaukee-mandskabet sejrede med cifrene 127-104.

Golden State Warriors

Her er der highlights fra nattens kamp mellem Los Angeles Lakers og Golden State Warriors. Et opgør, som Warriors trak sig bedst ud af.

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

NBA

Ben Simmons-sagaen har taget en ny drejning, og australierens holdkammerat Joel Embiid lægger ikke skjul på, hvor han står i forhold til den 25-årige...

Atlanta Hawks

Mandag aften var der deadline for forlængelse af spillere draftet i 2018. Det resulterede i et par store kontrakter, samt én spiller der ikke...

NBA

Det vil fremover være muligt at se et splinternyt, dansk NBA magasinprogram ved navn ´Crunch Time´ på TV 2 Play. Programmet vil have Thomas...

NBA

Klay Thompson står til at få comeback i den kommende sæson, og det rejser en masse spørgsmål for Golden State Warriors.