fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Miami Heat

Bucks slider sig til overtidssejr over Heat

Miami Heat er efterhånden ved at udvikle sig til Bucks boogeyman-hold. Sidste år slog de Bucks ud i andenrunde, og i år står de to hold så over for hinanden igen. Den første kamp bød på hårdt spil, overtid og en vild gamewinner.

Hårdt defensivt spil

Både Heat og Bucks er to gode defensive hold, og det er næsten ved at være en cliche efterhånden, men i slutspillet bliver forsvaret bare endnu vigtigere. Der bliver spillet langsommere og hårdere i begge ender af banen, og det var til at se i gårsdagens kamp.

Kampen endte 99-99 i ordinær tid, men Bucks kunne måske have afgjort kampen inden. Giannis ramte et straffekast med ét minut tilbage, men pointet blev fjernet, da Giannis brugte over 10 sekunder på at få bolden afsted. Et kald vi ikke ser ofte i NBA.

Overtidsdrama

Bucks må have fået nogle dårlige flashbacks til sidste års slutspil, da kampen gik i overtid. Skulle Heat virkelig drille dem igen, og tage hjemmebanefordelen i serien?

Efter lidt frem og tilbage var Bucks foran med tre point med 30 sekunder igen. Her airballede Jimmy Butler et 3-pointsforsøg, som Adebayo dog fik slået ud igen. Her endte det med et vildt skud fra Goran Dragic, der udlignede kampen. Men Bucks var ikke færdige endnu…

Annonce. Scroll for at læse videre.

Middleton gamewinner i sidste sekund

Med en skadet Giannis Antetokounmpo spillede Khris Middleton sidste år vanvittigt mod Miami Heat. Her afgjorde han faktisk en overtidskamp i slutspillet mod Heat – og i går gjorde han det igen. Med under ét sekund på uret sænkede han de afgørende point, og Bucks kunne ånde lettet op.

Næste kamp er i morgen nat kl. 01:30 dansk tid.

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

Brooklyn Nets

Her er der highlights fra opgøret mellem de forsvarende mestre Milwaukee Bucks og Brooklyn Nets. Milwaukee-mandskabet sejrede med cifrene 127-104.

Golden State Warriors

Her er der highlights fra nattens kamp mellem Los Angeles Lakers og Golden State Warriors. Et opgør, som Warriors trak sig bedst ud af.

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

NBA

Ben Simmons-sagaen har taget en ny drejning, og australierens holdkammerat Joel Embiid lægger ikke skjul på, hvor han står i forhold til den 25-årige...

Atlanta Hawks

Mandag aften var der deadline for forlængelse af spillere draftet i 2018. Det resulterede i et par store kontrakter, samt én spiller der ikke...

NBA

Det vil fremover være muligt at se et splinternyt, dansk NBA magasinprogram ved navn ´Crunch Time´ på TV 2 Play. Programmet vil have Thomas...

NBA

Klay Thompson står til at få comeback i den kommende sæson, og det rejser en masse spørgsmål for Golden State Warriors.