fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Brooklyn Nets

Detroit og Houston aftale går i vasken

For seks dage siden indgik Detroit Pistons og Houston Rockets en trade, der skulle sende Joel Anthony og et 2016 first-round pick til Houston for Marcus Thornton og Donatas Motiejunas. Mange anså Pistons for at være de helt store vindere ved denne trade deadline.

Efterfølgende begivenheder resulterede i at Detroit Pistons kaldt tradet fra. Dette kan lade sig at gøre eftersom holdene i ligaen har 72 timer til at be- eller afkræfte deres beslutning. I denne pikante situation havde Detroit Pistons bedt om yderligere 24 timer til at teste Montiejunas fysiske helbred, da han sent i sidste sæson fik en rygskade, hvilket har begrænset ham til kun 14 kampe i denne sæson. Eftersom man besluttede at hans helbred ikke var godt nok valgte man at trække tradet tilbage.

Den oprindelig trade skulle have været at Pistons fik Marcus Thornton og Motiejunas. Rockets fik Joel Anthony og et first-round pick i 2016 fra Detroit. En tredje part var også involveret i denne trade, Philadelphia 76ers. De skulle have haft Joel Anthony og et second-round pick fra Houston, og rettighederne til den nigerianske forward Chukwudiebere Maduabum ville gå til Houston.

Resultatet af dette er så følgende:

  • Pistons får ikke: Donatas Motiejunas og Marcus Thornton
  • Rockets får ikke: 2016 Detroit first-round pick, rettighederne til 2011 draft picket Chukwudiebere Maduabum
  • Sixers får ikke: Joel Anthony, 2017 Denver second-round pick

Dette betyder så at Stan Van Gundy står uden en stretch-four, som vi gennem årenes løb har set han holder meget af at benytte. Man havde håbet Montiejunas ville kunne erstatte Ersan Ilyasovas evne til at strejke gulvet. Dette betyder, at Detroit Pistons lige nu kun har 14 aktive spillere på deres roster. Det sidste hul skal fyldes ud, og snakken har derfor lydt på, at Andrea Bargnani skulle være en mulighed, da han er blevet frigivet fra Brooklyn Nets. En anden mulighed kunne være at holde med NBA-D League, og se hvilke muligheder der præsenterede sig heraf. Vedkommende kunne underskrive en ti-dages kontrakt, og herefter resten af sæsonen. På denne måde undgå man at bruge for meget af sit cap-space, og det er en mulighed for at teste en lovende spiller.

Foto: Flickr

 

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NBA

Bænkspilleren Malachi Flynn blev varm og scorede 50 point for Detroit Pistons i deres nederlag til Atlanta Hawks, 121-113.

NBA

Houston Rockets bliver ved med at vinde, og forlænger sejrsstimen til otte med storsejren over Utah Jazz.

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.

LA Lakers

Spencer Dinwiddie planlægger at skrive under på en kontrakt med Los Angeles Lakers, efter at han blev købt ud af sin kontrakt af Toronto...

NBA

Detroit Pistons har efter lidt over tre og en halv sæson set nok af deres højtvalgte, franske draft pick Killian Hayes, som de frigører...

Brooklyn Nets

Med Kevin Durant, Devin Booker og Bradley Beal på holdet er der ingen grund til at hvile på laurbærrene. Det gør Phoenix Suns heller...

NBA

Toronto Raptors og Brooklyn Nets bytter guards med hinanden med kun få timer tilbage inden deadline.

Detroit Pistons

New York Knicks har været hyperaktive med trades på det seneste. Tidligere på sæsonen hentede de bl.a. OG Anunoby i Toronto Raptors. Nu får...