fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Brooklyn Nets

Detroit og Houston aftale går i vasken

For seks dage siden indgik Detroit Pistons og Houston Rockets en trade, der skulle sende Joel Anthony og et 2016 first-round pick til Houston for Marcus Thornton og Donatas Motiejunas. Mange anså Pistons for at være de helt store vindere ved denne trade deadline.

Efterfølgende begivenheder resulterede i at Detroit Pistons kaldt tradet fra. Dette kan lade sig at gøre eftersom holdene i ligaen har 72 timer til at be- eller afkræfte deres beslutning. I denne pikante situation havde Detroit Pistons bedt om yderligere 24 timer til at teste Montiejunas fysiske helbred, da han sent i sidste sæson fik en rygskade, hvilket har begrænset ham til kun 14 kampe i denne sæson. Eftersom man besluttede at hans helbred ikke var godt nok valgte man at trække tradet tilbage.

Den oprindelig trade skulle have været at Pistons fik Marcus Thornton og Motiejunas. Rockets fik Joel Anthony og et first-round pick i 2016 fra Detroit. En tredje part var også involveret i denne trade, Philadelphia 76ers. De skulle have haft Joel Anthony og et second-round pick fra Houston, og rettighederne til den nigerianske forward Chukwudiebere Maduabum ville gå til Houston.

Resultatet af dette er så følgende:

  • Pistons får ikke: Donatas Motiejunas og Marcus Thornton
  • Rockets får ikke: 2016 Detroit first-round pick, rettighederne til 2011 draft picket Chukwudiebere Maduabum
  • Sixers får ikke: Joel Anthony, 2017 Denver second-round pick

Dette betyder så at Stan Van Gundy står uden en stretch-four, som vi gennem årenes løb har set han holder meget af at benytte. Man havde håbet Montiejunas ville kunne erstatte Ersan Ilyasovas evne til at strejke gulvet. Dette betyder, at Detroit Pistons lige nu kun har 14 aktive spillere på deres roster. Det sidste hul skal fyldes ud, og snakken har derfor lydt på, at Andrea Bargnani skulle være en mulighed, da han er blevet frigivet fra Brooklyn Nets. En anden mulighed kunne være at holde med NBA-D League, og se hvilke muligheder der præsenterede sig heraf. Vedkommende kunne underskrive en ti-dages kontrakt, og herefter resten af sæsonen. På denne måde undgå man at bruge for meget af sit cap-space, og det er en mulighed for at teste en lovende spiller.

Foto: Flickr

 

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Det var Dame-time hele natten i går, og han blev den blot ottende spiller til at score over 70 point.

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...

NBA

John Wall, Eric Gordon, Danny Green, og Luke Kennard involveret i tre-holds-trade.

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

NBA

Trail Blazers, 76ers og Hornets er involveret i et stort trade, der blandt andet sender Matisse Thybulle til Portland Trail Blazers.

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet

NBA

I nat landede en kæmpe bombe i NBA-verden, da superstjernen Kevin Durant blev tradet til Phoenix Suns. Hvordan lykkedes det Suns at overbevise Nets...