Andre Drummond på vej væk

Andre Drummond virker til at være fortid i Cleveland Cavaliers. Organisationen vil udvikle på deres yngre center i Jarret Allen, og derfor søger Cavaliers med lys og lygte efter en trade partner. Indtil en handel er på plads, må Drummond tage plads på bænken uden spilletid.
Andre Drummond - USA - Fiba.com
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Andre Drummond har med alt sandsynlighed spillet sin sidste kamp for Cleveland Cavaliers. Twitter kongen, Adrian Wojnarowski, tweetede for nogle timer siden, at Drummond ikke kommer til at være aktiv for Cavaliers fremover. Dermed har Cavaliers for alvor sat Drummond frem i udstillingsvinduet, med håbet om at lande et trade inden trade deadline den 25. marts

Udmeldingen kommer næppe som en overraskelse for mange, efter at Cavaliers erhvervede Jarret Allen i et trade tidligere på sæsonen. Drummonds agent hverken bekræfter eller afviser aftalen overfor ESPN, men tilføjer at “Uanset hvilken retninger det her går, Andre er 27, i hans prime, og jeg tror stærkt på, at han kan tilføje noget til et hold, som bygger til slutspillet”.

Drummond står uden kontrakt efter sæsonen, hvilket kan vise sig at være til Cavaliers og Drummonds fordel.  Hans nuværende kontrakt lyder på $28.751.775 millioner, en forholdvis stor kontrakt som kan blive svær at matche for interesserede parter.

Lige nu er det varmeste rygte en aftale med Toronto Raptors, som har brikkerne til at matche Drummonds kontrakt. Brooklyn Nets har udtrykt interesse, skulle Cleveland købe Drummond fri af kontrakten, hvilket intet tyder på at de vil gøre. Drummond snitter 17,5 point, 13,5 rebounds og 2,6 assists per kamp i denne sæson. 

Du kan se resten af Cleveland Cavaliers i nat klokken 04:00 dansk tid, når de møder Golden State Warriors på udebane.

 

Se andre spændende artikler