Anden runde af slutspillet: Milwaukee Bucks – Miami Heat

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Stilling i serien: Milwaukee Bucks 0-1 Miami Heat

Optakt

Kamp 1: Mandag 31. august (natten til tirsdag), 00:30

Resultat: Milwaukee Bucks 104-115 Miami Heat

Resumé:

Jimmy Butler gik forrest med 40 point, da Miami Heat i nat tog første sejr i anden runde serien mod 1. seed Milwaukee Bucks. Bucks var ellers foran i store perioder, men i slutningen af kampen tog Miami over og sikrede sig et godt udgangspunkt for resten af serien. Der var lagt op til en tæt serie, selvom Bucks på papiret har været det stærkeste hold i denne sæson. Mange eksperter har haft Heat som deres underdog hold i slutspillet, og i går viste de i den grad hvorfor.

Efter en tæt start på kampen, så satte Bucks fart på i slutningen af første quarter, hvor de regnede 3’ere i. De fik sat hele 40 point på tavlen i første quarter og havde en 11 points føring. Miami fik dog spillet sig ind i kampen kort inde i anden quarter, hvor de fik meget bedre styr på defensiven. Middleton og Brook Lopez spillede begge en rigtig god første halveg for Bucks, men Giannis havde det svært overfor Bam Adebayo. Ved halveg var Heat kun nede med 63-60.

Anden halveg blev mest på Heats præmisser, da de begyndte at trække fra i slutningen af tredje quarter. Med fire minutter tilbage af kampen var der dog stadig kun ét point, der skilte holdene ad. Herfra tog Butler fuldstændig over i kampen. Fra stillingen 98-99 med fire minutter igen scorede Butler 13 point, og Heat endte pludselig med en komfortabel sejr. Butler udtrykte det selv sådan her efter kampen:

“Sig hvad du vil, men jeg sagde til mine holdkamerater, at jeg formentlig ikke ville aflevere bolden. Jeg ramte nogle skud, og de sagde, ‘Det er fint med mig'”.

Butler endte kampen med en 40 point (ny personlig bedste i slutspillet), 4 rebounds og 2 assists. Dragic havde også en stor kamp med 27 point, 6 rebounds og 5 assists, mens Adebayo bidrog med 12 point, 17 rebounds og 6 assists. For Bucks havde Middleton 28 point, 6 rebounds og 5 assists. Giannis havde svært ved at komme til skud, men endte alligevel med 18 point, 10 rebounds og 9 assists. Han ramte dog kun 4 af sine 12 straffekast.

Du kan se highlights fra kampen her:

Næste kamp i serien er natten til torsdag kl. 00:30 dansk tid.

Se andre spændende artikler