Årets Træner offentliggjort

Efter en flot sæson hos Milwaukee Bucks blev Mike Budenholzer kåret som årets træner for anden gang. Med Budenholzer i førersæddet vandt Bucks 60 ud af 82 kampe i den regulære sæson, og gik hele vejen til conference finalerne, hvor de måtte se sig slå af Kawhi Leonard og Toronto Raptors.
Youtube.com
Youtube.com
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Milwaukee Bucks beviste for alvor, hvor stærke de er i denne sæson. 60 sejre, én MVP og et fantastisk system er alle faktorer man kan finde hos Bucks, der virkeligt er blevet et af de farligste hold i ligaen. Fremragende rollespillere der kan forsvarer, skyde og sætte andre op er alle nøje udvalgt til at spille rundt om den helt store superstjerne The Greak Freak, Giannis Antetokounmpo, som virkeligt har sprudlet i Coach Buds system denne sæson.

Det er Budenholzers første sæson i spidsen for Bucks, da han de foranværende fem sæsoner stod i spidsen for Atlanta Hawks som cheftræner. Budenholzer skriver sig i historiebøgerne som den syvende træner nogensinde, der har vundet mindst 60 kampe i en sæson for to forskellige klubber.

De to andre finalister til prisen som Årets Træner var Michael Malone fra Denver Nuggets og Doc Rivers fra LA Clippers.

Før Mike Budenholzer var træner i NBA spillede han faktisk i Danmark. Nærmere Vejle, hvor han både var spiller for Vejles førstehold og træner for et damehold. Fullcourts reporter fangede Budenholzer efter en kamp i Brooklyn tilbage i april. Se, eller gense, interviewet her.

Se andre spændende artikler