fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Årets NBA All-Defensive hold er fundet

Årets NBA All-Defensive hold er netop blevet offentligtgjort, hvor der blandt andet er blevet plads til flere debutanter.

Årets NBA All-Defensive hold er netop blevet offentligtgjort, hvor der blandt andet er blevet plads til flere debutanter.

Hvert år bliver 10 spillere hædret for deres defensive egenskaber i NBA ved at komme på årets defensive hold. I år er ingen undtagelse, og imellem nattens to opgør i NBA slutspillet blev holdene så endelig offentligtgjort. Der er både tale om et første og et andet hold, hvor spillerne er inddelt efter positioner, henholdsvis en center, to guards og to forwards på hvert hold. Det er 100 amerikanske og canadiske journalister eksperter, der stemmer om, hvem der skal på holdene.

Det er hver at bemærke, at stemmerne udelukkende er baseret på den del af grundspillet, der blev spillet før Covid-19 satte det hele på pausen. Det betyder altså, at de resterende runder i grundspillet i NBA-boblen samt slutspillet ingen indflydelse har haft på udnævnelserne.

https://www.instagram.com/p/CE5IwQRBLN8/?utm_source=ig_web_copy_link

NBA All-Defensive first team:

Holdet matcher mere eller mindre det, som mange eksperter havde forudsagt inden. Utah Jazz centeren Rudy Gobert er for fjerde år i træk at finde på førsteholdet. Ved hans side har en Giannis Antetokounmpo samt Marcus Smart, der også begge var en del af førsteholdet sidste år. Foruden de tre er også Anthony Davis og Ben Simmons at finde på holdet. Simmons har ikke før, har været en del af NBA All-Defensive holdene.

De stemmeberettigede kan både stemme på, hvem de ønsker at se på første og andet holdet. Ud fra det omregnes stemmerne så til point, der i sidste ende afgør, hvem der ender hvor.

Herunder er årets stemmer til de fem spillere på førsteholdet. Det maksimale antal point en spiller kan modtage er 200, hvis alle 100 stemmeberettigede stemmer på, at spilleren skal på første holdet.

NBA All-Defensive second team:

Hvem der kommer på andet holdet er altid sværere at forudsige. I år er holdet ført an af den forsvarende finals MVP i form af Kawhi Leonard. Foruden Leonard er der fundet plads til Bam Adebayo, Brook Lopez, Eric Bledsoe samt Patrick Beverley. Det er sjette gang, at Leonard er at finde på enten første eller andet holdet. For Beverly er det hans tredje udtagelse til et NBA All-Defensive hold, mens Bledsoe har prøvet det en enkelt gang før. Bam Adebayo og Brook Lopes er begge debutanter i denne sammenhæng.

Se det samlede antal point for de fem spillere herunder:

 

Spillere som Kyle Lowry, Jimmy Butler, og P.J. Tucker vil måske føle sig forbigået, da de alle har bidraget med flot forsvar hele sæsonen. Det er dog svært at se, hvem de skulle erstatte på disse to hold, men der vil altid være argumenter for og imod.

Skrevet af

22 år gammel, bosat i Aarhus og studerer til dagligt på AU. Stor interesse for basketball og især NBA

Andre artikler med dette emne

NBA

Ben Simmons’ karriere har været noget turbulent, hvor skader har fyldt en del. Ben Simmons, der i dag er fyldt 27 år, blev oprindelig...

NBA

NBA's Board of Governors har godkendt nye regler, som skal modvirke load management. Reglerne er målrettet ligaens stjernespillere, og træder i kraft med starten...

NBA

Cleveland Cavaliers har skrevet kontrakt med veteranen, der i 2016 hjalp Cavaliers til klubbens første mesterskab.

Landshold

The Athletic rapporterer, at Lebron James vil tage sine talenter tilbage til OL-basket efter 12 års fravær samt rekruttere et par prominente venner med.

Dallas Mavericks

Los Angeles Lakers forstærker truppen med amerikanske Christian Wood, der kommer til klubben på en to-årig aftale.

Dallas Mavericks

Mark Cuban fortæller i en podcast med Patrick Beverley, at Kyrie Irving er helt med på, at Dallas Mavericks er Luka Dončić´ hold.

Nyhedsoversigt

Ben Simmons har længe været plaget af skader, der har holdt ham fra gulvet, men han føler sig nu 100% klar og vil repræsentere...

NBA

Philadelphia 76'ers-stjernen James Harden har modtaget en stor bøde fra NBA grundet sine kommentarer om 76'ers' GM, Daryl Morey.