fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

Skadet Sebastian Åris erstattes af Jonathan Klussmann

Svendborg Rabbits-stjernen Sebastian Åris må udgå af landsholdstruppen til fordel for Jonathan Klussmann.

Foto: FIBA

Sebastian Åris bliver alligevel ikke en af de 14 spillere, der i næste uge møder ind i landsholdslejren forud for det vigtige opgør mod Norge på torsdag.

Den danske guard har døjet med en skade i foden siden opgøret mellem Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved for tre uger siden. Skaden skete, da Åris efter et skudforsøg landede på en Næstved-spillers fod og vred om.

Efter tre ugers skadespause vendte han lørdag tilbage til gulvet, da BMS Herlev gæstede Kaninhulen, men efter blot fire minutters spilletid var uheldet ude igen. Åris landede forkert og blev taget ud af kampen. Danmarks landstræner Arnel Dedic har derfor været nødsaget til at lave en ændring i landsholdtruppen.

Ind som erstatning kommer Randers Cimbria-stjerneskuddet Jonathan Klussmann.

Det skriver Danmarks Basketball Forbund i en pressemeddelelse.

Det er første gang, Klussmann bliver udtaget til A-landsholdet. Randers-stortalentet har imponeret stort i denne sæson og har trods sin unge alder påtaget sig en stor rolle på det kronjyske mandskab, der kæmper for at blande sig i topstriden i Basketligaen.

Læs om hvorfor Jonathan Klussmann ikke var en del af den oprindelige bruttotrup her 

Inden tipoff i Arena Næstved på torsdag skal Arnel Dedic vælge to spillere fra landsholdstruppen. Den endelige trup offentliggøres efter landsholdets træning onsdag aften.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Arnel Dedic har udtaget den endelige trup til Danmarks to kampe mod henholdsvis Kosovo og Norge i prækvalifikationen til EM 2025.

Eurobasket

Torsdag den 30. juni tørner Danmark og Kosovo sammen, og Kosovo har nu sat navn på de 11 spillere, der er taget til Danmark.

Eurobasket

Torsdag den 30. juni skal det danske herrelandshold møde Kosovo i Arena Næstved. Bliv klædt på til landskampen med denne podcast, hvor vi snakker...

Eurobasket

Om en måneds tid skal det danske herrelandshold i aktion igen, og landstræner Arnel Dedic har tirsdag udtaget bruttotruppen forud for EM præ-kvalifikationskampene mod...

Internationalt

Sebastian Åris og Saskatchewan Rattlers åbnede i nat sæsonen i den canadiske liga med en sejr i en tæt kamp mod Niagara River Lions,...

Internationalt

Rapperen J. Cole har skrevet under med Scarborough Shooting Stars i den canadiske liga, som Basketligaens MVP Sebastian Åris også skal spille i sommeren...

Bakken Bears

Vi fangede Svendborg Rabbits-stjernen Sebastian Åris til et interview efter årets tredje finalekamp.

Basketligaen

Denne uge står på Fullcourt Awards, og det er nu tid til den sidste pris, “Most Valuable Player”. Vinderen af prisen er Sebastian Åris...