fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Landshold

Hold øje med disse OL-jokere

Forrige1 af 6Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

OL Rio Logo

De Olympiske Lege i Rio de Janerio er gået i gang, men om få øjeblikke starter basket turneringen, som indeholder tolv spændende hold. En turnering og event som der er blevet set frem til, af mange i fire år.

De Olympiske Lege er for alvor et udstillingsvindue, derfor er det også chancen for nogle af de nye, og mere ukendte spillere, at slå til. Nogle af disse spillere kan blive altafgørende for deres landshold, og give noget ekstra krydderi til OL retten.

Du kan læse vores optakt til de to grupper ved at klikke på et af disse to links: Gruppe A, Gruppe B.

Forrige1 af 6Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Georgien er stadig uden sejr i EM-kvalifikationen, efter de mandag blev slået af Serbien med 63-76.

Eurobasket

Se highlights fra Danmarks nederlag til Finland lige her.

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...

Eurobasket

Det er en profilspækket finsk trup, Danmark kl. 17:30 møder på udebane. Se hvilke 12 Finland har udtaget til opgøret her.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Georgiens landstræner Aleksandar Dzikic var tydeligt frustreret, da han efter nederlaget til Danmark skulle besvare spørgsmål fra den fremmødte presse.

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.