Spanien sejrer over Serbien

Søndag eftermiddag blev et spændende topopgør mellem Spanien og Serbien udspillet, hvor begge hold, dog, var sikret at gå videre til kvartfinalerne. Et alt vindende Serbien hold manglede Jokic det meste af anden halvleg efter en udvisning, og taber 81-68.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Serberne havde i første periode kontrol, og specielt Bogdan Bogdanovic var varm fra starten med et bidrag til en føring på syv point i slutningen af første periode.

Det blev dog indhentet af spanierne i anden periode, hvor de fik kontrol over det serbiske mandskab i defensiven, samtidig med de ramte treere den anden vej.

Der var præg af systematik og ren rutine fra Spanien som førte til et forspring i slutningen af anden periode, og de kunne gå i omklædningsrummet med en føring på 45-37.

I anden halvleg forsatte det stabile forsvarsspil for spanierne, hvilket medførte frustration hos Nikola Jokic, der resulterede i en usportsligfejl og senere en teknisk som udløste udvisning fra resten af kampen.

Det satte gang i blodtørsten hos det spanske hold, der udbyggede føringen med 20 point i midten af tredje periode, hvorimod Serbien så motivationsløst ud, og de kunne ikke rigtig kunne få spillet til at fungere.

Efter udvisningen måtte Bogdanovic understrege, hvorfor den positive omtale og hans store rolle på det serbiske hold er aktuelt. Han var i kampen den bedste spiller og en stor del i, at Serbien var med i kampen.

Der blev skruede op for koncentrationen i fjerde periode, hvor begge mandskaber spillede flot basket med en masse afleveringer til fornuftige afslutninger. Ricky Rubio spillede sig for alvor ind i kampen i de sidste ti minutter med vigtige scoringer og boldbesiddelser. I den anden lejr, fortsatte Bogdanovic med at holde liv i gnisten.

Det blev dog ikke til mere end et par runs, som Spaninen hurtigt reagerede på og kunne dermed holde kampen under kontrol til det sidste fløjt. De vandt 81-68.

Topscorer i kampen var Bogdan Bogdanovic, der spillede en god kamp med 26 points, ti rebounds og seks assist. Fra det vindende hold var Ricky Rubio den mest scorende med 19 points.

 

Se andre spændende artikler