fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA

Serbien viste to sider – Brasilien udnyttede det

Serbien viste to forskellige sider, da de onsdag aften blev slået af Brasilien. Noget som ikke faldt i god jord hos landsholdsstjernen Milos Teodosic.

Serberne kom hurtigt baggud mod Brasilien, der ikke viste nogen svaghedstegn i første halvleg. En første halvleg, hvor Brasilien ført an af en velspillende Thiago Splitter og Leandro Barbosa, kom foran med 32-48 uden de store problemer.

Dette faldt ikke i god jord hos holdets stjerne fra CSKA Moscow, Milos Teodosic, der i en timeout i anden periode, var ude efter hele holdet med en kæmpe skideballe. Teodosic mente ikke at de kunne fortsætte på denne måde, i og med at man ikke kom til nogen rebounds, og fornuftige skud, og forlangte derfor med hårde gloser at holdet kæmpede mere.

Læs også: USA spillernes reaktion på New Zealands Haka dans

Serbien kom da også tilbage i kampen efter en fantastisk tredje periode, hvor forsvaret fungerede som et skjold mod Brasilianernes angreb. En periode som de vinder 32-12. Serberne var sågar foran med 67-60 i fjerde periode efter de første minutter, men herefter gik det igen galt. Brasilien kæmper sig igen tilbage først med to trepointsscoringer til 67-66, og videre mod en vigtig sejr på 73-81, der sender dem op på en andenplads i gruppe A, hvis Spanien slår Frankrig i aften.

Milos Teodosic var efter kampen igen ude med en skideballe, denne gang offentlig om at mandskabet ligeså godt kunne pakke deres ting og tage hjem, hvis ikke der kom drastiske ændringer i og med at han ikke mente at det var værd at kæmpe i næste runde hvis spillet fortsatte på samme måde.

(Foto: FIBA.com)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Fredag kvalificerede Sydsudan sig til VM for første gang nogensinde, og Horsens ICs Koch Bar havde en stor andel i landets sejr mod Senegal,...

FIBA World Cup

Victor Wembanyama trækker igen den franske landsholdstrøje over hovedet, når Les Bleus i næste måned møder Tjekkiet og Litauen i VM-kvalifikationen.

FIBA World Cup

Danmark taber 68-79 til favoriterne fra Montenegro. Nu skal Danmarks videre deltagelse afgøres mod Island på tirsdag.

FIBA World Cup

Af: Mads Olesen, DBBF.  De danske basketherrer er mandag morgen rejst til Montenegro, hvor fire landskampe på seks dage venter. Målet er at ende...

Eurobasket

Onsdag kl. 16:30 er der i Berlin en kugle i en bowle med de danske basketherrers landenavn på. Danmark er, sammen med 11 andre...

FIBA World Cup

Australiens Andrew Bogut står over for en disciplinærsag efter sit udbrud efter semifinalen mod Spanien.

FIBA World Cup

Spændingen udeblev mellem Spanien og Argentina i VM-finalen, som spanierne vandt med sikre cifre, og kunne fejre guldet for anden gang i landets historie.

FIBA World Cup

Serbien's VM blev en fiasko, men en af landsholdets største profiler Bogdan Bogdanovic har dog alligevel en smule at glæde sig over.