MMA-scener i kampen mellem Filippinerne og Australien

VM-kvalifikations kampen mellem Australien og Filippinerne sluttede af med en kæmpe slåskamp mellem de to nationers spillere.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Samtidigt med den europæiske Præ-kvalifikation til EuroBasket, bliver der rundt omkring i verden spillet VM-kvalifikation, hvor kampen mellem Filippinerne og Australien i dag har stjålet alt fokus.

Desværre er det ikke den positive af slagsen men tværtimod negativt. I opgøret mellem de to nationer kom temperaturen på banen helt op på kogepunktet.

I slutningen af tredje periode fik den australske spiller Chris Goulding et slag i ansigtet. Hans holdkammerat Daniel Kickert reagerede efterfølgende med en albue mod Ray Pogoy, og så eskalerede hele situationen med både stolkast og knytnæver.

Både Milwaukee Buck’s spilleren Thon Maker, og den tidligere NBA-spiller Andray Blatche var begge involveret.

Hele affærerne resulteret i at 13 spillere blev smidt ud af kampen. I alt ni fra Filippinerne og fire fra Australien.

Filippinerne fik efterfølgende to yderligere denne gang udramatiske fejl på banen, hvilket gjorde at kampen blev afbrudt, da Filipinerne på det tidspunkt kun havde en spiller tilbage på banen. Australien vandt opgøret med overbevisende 53-89.

FIBA har allerede indledt en disciplinær sag mod begge hold, og udfaldet vil blive offentliggjort i de kommende dage.

Med fire kampe tilbage i anden runde af den asiatiske VM-kvalifikationen, fører Australien gruppe F med fem sejre og et nederlag, imens Filippinerne er nummer tre med fire sejre og to nederlag. Klik her for at se stillingen.

Se andre spændende artikler