fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA

Den Dominikanske Republik – Slovenien: Stærke Slovenere skal videre

Slovenien lægger pt. op en 6. plads på stillingen over samtlige hold i slutrunden – den Dom. Rep. er på 17. pladsen, og det siger vidst meget godt hvilken kamp det her bliver.

Slovenerne var ubesejrede indtil sidste kamp mod Litauen, hvor en besynderlig sidste periode blev tabt med 12-2. Noget der kunne lugte af taktik for at undgå visse modstandere videre i turneringen.

Der har generelt været meget snak om at holdene har tabt med vilje. Sloveniens store profil, Goran Dragic har på hans Twitter profil udtalt at han mener Australierne tabte med vilje, så de slap for USA senere. Der har været snak om han måske bliver straffet, men med hvad vides endnu ikke. Alt er i øjeblikket op til FIBA.

Hvis Dragic får lov at spille, så burde Slovenien ikke få problemer med at slå Dom. Rep.

USA – Mexico: Lokalopgør uden nogen spænding.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Frankrig – Kroatien: 2 svingende europæiske hold mødes.

Spanien – Senegal: Ekstra hviledag for hjemmeholdet.

Foto: FIBA.com

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

FIBA World Cup

Danmark taber 68-79 til favoriterne fra Montenegro. Nu skal Danmarks videre deltagelse afgøres mod Island på tirsdag.

FIBA World Cup

Af: Mads Olesen, DBBF.  De danske basketherrer er mandag morgen rejst til Montenegro, hvor fire landskampe på seks dage venter. Målet er at ende...

Eurobasket

Onsdag kl. 16:30 er der i Berlin en kugle i en bowle med de danske basketherrers landenavn på. Danmark er, sammen med 11 andre...

Brooklyn Nets

Den 11. marts afbrød Adam Silver den nuværende NBA-sæson. Mange frygtede, at det ville ende med en aflyst sæson, men om under en måned...

FIBA World Cup

Australiens Andrew Bogut står over for en disciplinærsag efter sit udbrud efter semifinalen mod Spanien.

FIBA World Cup

Spændingen udeblev mellem Spanien og Argentina i VM-finalen, som spanierne vandt med sikre cifre, og kunne fejre guldet for anden gang i landets historie.

FIBA World Cup

Serbien's VM blev en fiasko, men en af landsholdets største profiler Bogdan Bogdanovic har dog alligevel en smule at glæde sig over.

FIBA World Cup

Succestræneren Sasha Djordjevic forlader det serbiske landshold.