fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

Danmark uden Shavon Shields mod Albanien

Shavon Shields er ikke at finde i den danske trup når landsholdet torsdag aften tager imod Albanien i Arena Næstved.

Shavon Shields stod oprindeligt på bruttolisten til landskampen mod Albanien torsdag aften. Shields har dog desværre måtte melde afbud til opgøret.

Dette er anden gang i træk at Shields ikke er at finde i landsholdstruppen, eftersom han heller ikke var med i kampen mod Armenien, ved Præ-kvalen til EuroBasket 2021.

Shields er på trods af sine to afbud i de seneste to landsholdsvinduer, ifølge personer tæt på det danske landshold, stadigvæk positiv over at spille for Danmark i fremtiden.

Grunden til afbudet er at Shields døjer med et par overbelastningsskader, som hans fysiske team i Trento er lidt bekymrede for. Derfor har begge parter besluttet at Shields skal bruge landsholdspausen til at pleje disse.

Flot europæisk sæson af Shields

Sidste år sluttede Shavon Shields, og Aquila Basket Trento, af på en fjerdeplads i grundspillet og gik efterfølgende hele vejen til finalen. Her tabte de dog til Reyer Venezia, med 4-2 i finaleserien.

I denne sæson, ligger klubben på ottendepladsen med 9 sejre og 10 nederlag i den bedste italienske række. Shields har i de første 16 kampe været en af de største profiler på holdet med et snit på 10,8 point, 2,9 rebounds, 1,9 assists og 1 steal pr. kamp.

Udover Serie A, har Trento også spillet med i den anden bedste klubturnering EuroCuppen i denne sæson. Her gik klubben videre til Top 16 runden, men formåede efterfølgende ikke at placere sig videre til kvartfinalerne. Shields har i EuroCuppen været bedre end i ligaen.

I 14 kampe har han snittet 11,7 point, 3,1 rebounds, 2,3 assists og 1,2 steals pr. kamp.Med sin erfaring, og flotte sæson vil han i den grad blive savnet på det danske landshold.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Armani Milano

Det danske landsholdsemne Shavon Shields skrev tidligere på ugen historie, da han med ti point mod AS Monaco blev den mest scorende EA7 Emporio...

Nyhedsoversigt

Shavon Shields misser de kommende landskampe mod Georgien og Finland, da han har brug for at restituere ovenpå en skade.

Armani Milano

EA7 Emporio Armani Milan skuffede i søndagens pokalfinale, der blev tabt til Generazione Vincente Napoli Basket med 72-77.

Armani Milano

Shavon Shields og EA7 Emporio Armani Milano skal på lørdag spille semifinale i den italienske pokalturnering, efter de onsdag besejrede Dolomiti Energia Trentino overlegent...

Internationalt

Der er høje forventninger til det danske herrelandshold, der senere på måneden møder Georgien og Finland i kvalifikationen til EM 2025.

Armani Milano

Shavon Shields var her, der og alle vegne for Milano, da Shields og co. torsdag besejrede Real Madrid i EuroLeague med 81-76.

Eurobasket

Danmarks Basketballforbund oplyser på sociale medier, at bruttotruppen er blevet skåret ned til 15 mand. Det er de 15 mand, der udgør truppen til...

Armani Milano

Efter en tre ugers pause er Olimpia Milanos Shavon Shields tilbage fra sin lyskeskade.