fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

DBBF laver aftale med Sport Live

Danmarks Basketball Forbund har lavet en aftale med Sport Live, så en håndfuld store basketballkampe de næste fem måneder kan følges direkte på TV-kanalen.

Foto: Danmarks Basketball Forbund

Den danske TV-kanal Sport Live har indgået et samarbejde med Danmarks Basketball Forbund, der indebærer at kanalen i løbet af de næste fem måneder vil vise fem danske basketballkampe til de 600.000 danske hustande, der kan tage kanalen.

Kanalen vil transmittere tre landskampe og årets herre- og kvindepokalfinale.

Der er tale om følgende landskampe: 

Den 24. februar kl. 19.00: Danmark – Norge (Herre)

Den 6. marts kl. 15.30: Falcon – BMS Herlev/ SISU (Kvindepokalfinale)

Den 17. april kl. 15.30: Bakken Bears – Randers Cimbria/Svendborg Rabbits (Herrepokalfinale)

Den 30. juni: Danmark – Kosovo (Herre)

Den 3. juli: Norge – Danmark (Herre)

Sport Live har sæsonen igennem sendt kampe fra Basketligaen på ugentlig basis, og nu intensiverer de således deres basketball-dækning med fem store kampe over de næste måneder.

Basketligaen har også en TV-aftale med Sport Live i næste sæson.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Arnel Dedic har udtaget den endelige trup til Danmarks to kampe mod henholdsvis Kosovo og Norge i prækvalifikationen til EM 2025.

Eurobasket

Torsdag den 30. juni tørner Danmark og Kosovo sammen, og Kosovo har nu sat navn på de 11 spillere, der er taget til Danmark.

Eurobasket

Torsdag den 30. juni skal det danske herrelandshold møde Kosovo i Arena Næstved. Bliv klædt på til landskampen med denne podcast, hvor vi snakker...

Internationalt

Med to sejre lørdag, skal 3X3 herrelandsholdet skal spille puljefinale kl 10:20, hvor Ungarn venter.

Eurobasket

Om en måneds tid skal det danske herrelandshold i aktion igen, og landstræner Arnel Dedic har tirsdag udtaget bruttotruppen forud for EM præ-kvalifikationskampene mod...

Basketligaen

Forud for søndagens pokalfinale i Forum Horsens fik Basketligaen-legenden Chris Nielsen taget afsked med de danske basketfans, der gav Nielsen en stående applaus.

Nyhedsoversigt

Jimmy Moore vandt søndag sin første titel som Svendborg Rabbits-cheftræner, da det sydfynske mandskab vandt årets pokalturnering efter en dramatisk kamp mod Bakken Bears....

Nyhedsoversigt

Vi mødte en glad Sebastian Åris efter Svendborg Rabbits´ pokalfinalesejr mod Bakken Bears søndag.