fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Landshold

U18 Herrernes dagbog – Lørdag d. 13.07.2013

Lørdagen hernede var en dag uden anden planlagt aktivitet end træning, spisning og afslapning.

Dagen startede med den snart obligatoriske morgentræning og morgenmad, nu i selskab på faciliteterne af herrelandsholdet fra Schweiz. Det er jo sjovt nok et af de tre hold som det danske herrelandshold skal op imod i efterårets EM-kvalifikation.

Af andre spændende ting fra dagen kan nævnes at undertegnede blev sluppet løs alene i Beograds levende trafik i Bogdans søsters bil.

Jeg skulle hente vand og andre fornødenheder i et stort supermarked nogle kilometer væk. Jeg kan melde at ingen mennesker, børn, dyr eller biler kom til skade under det farefulde vovestykke.

Læs også: Dagbog fra U18 landsholdets tur til Beograd

Desuden kan vi nu spørge Sebastian og Tobias om vej hvis vi skal ud i lokalområdet. De har vist fået set det meste, efter at være faret lidt vild mellem boligblokkene i Zeleznik.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Eftermiddagen bød på frokost (denne gang uden kartoffelmos og schnitzler!), afslapning og så en lille videosession som forberedelse til revanchekampen mod Portugal i Novi Sad i morgen. Herefter en god træning, inden aftensmaden hvor vi endnu engang fik store mændger mad – denne gang bl.a. spaghetti og kødsovs samt ris og schitzler!

For en gangs skyld sluttede aftenens program nogenlunde tidligt, og resten af dagen kan blandt andet bruges på at følge Italien mod Danmark i Kvindefodbold, eller for de fleste spilleres vedkommende, på lige at få opdateret sine profiler på Facebook, Snapchat, Instagram m.v.

I morgen mandag er der revanchekamp mod Portugal – denne gang tager vi op til dem i Novi Sad, som ligger knap en times kørsel her fra Beograd.

På hele holdets vegne,
Thomas

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Danmark måtte ganske overraskende se sig besejret, da de søndag besøgte det østrigske landshold i Wien.

Eurobasket

Danmark måtte torsdag tage til takke med et smalt nederlag, da Montenegro gæstede Gentoftehallen.

FIBA

Den franske komet Victor Wembanyama fik fredag aften senior landsholdsdebut, og Wembanyama var i vanlig stil i centrum.

Eurobasket

Danmark mangler fortsat at smage sejrens sødme i anden runde af præ-kvalifikationen til Eurobasket, efter de torsdag aften måtte gå tomhændet fra opgøret mod...

Eurobasket

Landstræner Jesper Krone har sat sin trup, der skal møde Montenegro og Østrig i EM-kvalifikationen i næste måned.

Eurobasket

Der har været lidt udskiftninger i truppen, siden Allan Foss udtog de første ti spillere. Men nu er truppen fuldendt, og klar til kamp...

Eurobasket

Allan Foss har fundet sine landsholdsspillere til kampene i november. Der er udtaget 11 spillere allerede, og der skal udtages yderligere 2 spillere om...

Internationalt

Onsdag morgen har Danmarks Basketball Forbund annonceret, at Arnel Dedic er blevet fyret som landstræner for det danske basketballlandshold.