fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

AKS Falcon

Fullcourt Awards – Most Valuable Player: Emilie Hesseldal

Denne uge står på Fullcourt Awards for Kvindebasketligaen, og vi er nu nået til den sidste pris Most Valuable Player, der går til AKS Falcon-stjernen Emilie Hesseldal.

Vi er nu kommet til den tredje og sidste pris i årets Fullcourt Awards for Kvindebasketligaen, og der er selvfølgelig tale om den mest prestigefyldte pris, Most Valuable Player. Der var flere spillere i Kvindebasketligaen, der havde en god sæson, men i sidste ende kan der kun være én vinder.

Årets Most Valuable Player i Kvindebasketligaen er AKS Falcons Emilie Hesseldal, som leverede en dominerende sæson for Frederiksberg-holdet, der gik gennem grundspillet med 15 sejre i 16 kampe. Hesseldal blev kåret som månedens spiller i Kvindebasketligaen to gange i løbet af sæsonen.

Vinderen af prisen er fundet gennem en afstemning bestående af Fullcourt-redaktionen, en repræsentant fra Kvindebasketligaen og en repræsentant fra hver ligaklub.

“Det er en stor ære at få den anerkendelse, så jeg er selvfølgelig meget glad. Denne sæson har været lidt anderledes, da vi har været så få hold. Det er altid sjovere, når der er flere spillere og hold og dermed lidt mere konkurrence,” fortæller Emilie Hesseldal til Fullcourt.dk. og fortsætter:

“Det har været fedt at spille med en del, der tidligere har været modstandere – både fra Hørsholm og Island. Og så har det været helt specielt at spille med Gritt (Ryder, red.), som jeg både har spillet på college og landshold med – det har betydet meget,” siger Kvindebasketligaens Most Valuable Player.

Du har spillet en suveræn sæson og været en kæmpe profil for Falcon i denne sæson. Hvad er det, der har lykkes for dig i år? 

“Mine år i den danske- og udenlandske liga(er) gør, at jeg har en del erfaring, så tror især det er den, der afspejler sig i mine præstationer,” siger hun.

Emilie Hesseldal snittede 18,1 points, 16,9 rebounds, 5,5 assists, 3,2 steals og 1,5 blocks per kamp i den netop afsluttede sæson. Statistikkerne taler sit tydelige sprog – Hesseldal havde en stor sæson.

Hesseldal og AKS Falcon sluttede sæsonen på fornemmeste vis med at sikre sig The Double med en finalesejr på 3-0 over SISU Basketball.

Regler:

  • Priserne kåres ved, at alle stemmeberettigede laver en top tre i hver kategori.
  • En førsteplads giver fem point, en andenplads giver tre point, mens en tredjeplads giver et point.

Pointfordeling:

Stemmeberettigede

Repræsentanter fra ligaklubber:
Aabyhøj IF: Caroline Wich
AKS Falcon: Emilie Hesseldal
BMS Herlev: Emilie Gudmand Larsen
BK Amager: Ena Viso
SISU Basketball: Josefine Haabegaard

Repræsentanter fra Fullcourt:
Sebastian Pfaff
Mathilde Gandini
Juan Carlos Rasmussen

Repræsentant fra Kvindebasketligaen:

Louise Bach

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

BMS Herlev Wolfpack

Miguel López Ventosa er ny cheftræner for BMS Herlev i Kvindebasketligaen.

Basketligaen

Denne uge står på Fullcourt Awards, og det er nu tid til den sidste pris, “Most Valuable Player”. Vinderen af prisen er Sebastian Åris...

Bakken Bears

Denne uge står på Fullcourt Awards, og i dag er det tid til kåringen af prisen “Defensive Player of the Year". Vinderen af prisen...

Basketligaen

Denne uge står på Fullcourt Awards, og i dag er det tid til kåringen af prisen “Newcomer of the Year”. Vinderen af prisen er...

Aabyhøj IF

Fie Husted Nordby erstatter Jakob Hjorth på cheftrænerposten i Aabyhøj IF i Kvindebasketligaen.

Basketligaen

Denne uge står på Fullcourt Awards, og i dag er det tid til kåringen af prisen “Coach of the Yesr”. Vinderen af prisen er...

AKS Falcon

AKS Falcon-spilleren Signe Bang skal efter sommerferien på college hos Roane State Community College.

Basketligaen

Denne uge står på Fullcourt Awards, og i dag er det tid til kåringen af prisen “Most Improved Player”. Vinderen af prisen er BMS...