fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

BMS Herlev Wolfpack

BMS Herlev byder to spillere tilbage i Kvindebasketligaen

Foto: Robert Dines Rasch

BMS Herlev kan i den kommende sæson i Kvindebasketligaen forvente at se både Sofia Hulten og Bianca Braikia tilbage på banen.

Sidstnævnte pådrog sig en menisk skade lige inden pokalfinalen tidligere på året og har været ude lige siden. Trods sin tidlige sæsonafslutning formåede Braikia at ende i ligaens top 3 over højeste scoringsprocent – det samme gjaldt Hulten.

Der er ingen tvivl om, at det er to nøglespillere, der kommer tilbage til BMS Herlev. Et hold der efter en flot og imponerende sæson alligevel havde svært til sidst, hvor de måtte se sig slået i både Pokalfinalen mod AKS Falcon og Bronzefinalen mod BK Amager.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har hentet markant forstærkning til holdet i form af August Haas, der er tilbage i Danmark efter et ophold i Island.

Basketligaen

Basketballshoppen Nordic Basketball har for de kommende fire år købt rettighederne til BMS Herlevs arenanavn. Herlevs hjemmebane vil derfor fremover hedde Nordic Basketball Arena.

Basketligaen

BMS Herlev har tilføjet amerikanske Eamonn Joyce til holdet.

Basketligaen

Lørdag præsenteret BMS Herlev to nye spillere. Lucas Kjær Meyer og Nikolaj Weuder skal prøve kræfter med Basketligaen for Herlev-holdet.

Basketligaen

BK Amager kan nu præsentere deres nye head coach i Lars Klussmann, der tager over for Almir Zeco.

Basketligaen

BMS Herlev har været i Bülowsvejshallen, og har hentet to af Falcons U-19 spillere. Magnus Larsen og Morgan Brohammer er nye spillere på holdkortet...

Basketligaen

Et af landets helt store talenter, Marqus Mitrovic Marion, forlænger med BMS Herlev og skal tørne ud for dem i den kommende sæson af...

Nyhedsoversigt

Flere kampe i løbet af sæsonen, er blot en af de nye tiltag for den kommende sæson.