fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA World Cup

Victor Wembanyama melder sig igen klar for det franske landshold

Victor Wembanyama trækker igen den franske landsholdstrøje over hovedet, når Les Bleus i næste måned møder Tjekkiet og Litauen i VM-kvalifikationen.

Foto: fiba.basketball

Franskmændende vil i det kommende landsholdsvindue igen have fornøjelsen af at have guldfuglen over alle guldfugle Victor Wembanyama på landsholdet.

Det franske basketballforbund har mandag bekræftet, at det forventede førstevalg i NBA´s 2023 draft vil være en del af Frankrig-truppen, der i februar-måned skal møde Tjekkiet og Litauen i kvalifikationen til VM 2023.

Wembanyama debuterede for Frankrigs A-landshold mod Litauen i det seneste landsholdsvindue i november, og allerede i sin første kamp for Frankrig stjal den tårnhøje franskmand overskrifterne med 20 point og ni rebounds. Læs mere om hans landsholdsdebut her.

I landholdsvinduets anden kamp, mod Bosnien, noterede han sig for 19 point og fire rebounds.

Læs mere om Victor Wembanyama her

Wembanyama og co. møder Tjekkiet den 23. februar, mens Litauen står på programmet den 26. februar. Frankrig har allerede kvalificeret sig til VM-slutrunden, så de to kampe er blot en formalitet.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.

Bakken Bears

Bakken Bear står onsdag i klubbens første europæiske finale nogensinde, og spørger man holdets kaptajn Skyler Bowlin er de også favoritter, idet de har...

Bakken Bears

Gustav Knudsen var en af profilerne, da Bakken Bears tirsdag spillede sig videre til finalen i ENBL. Fullcourt.dk. mødte den danske profil kort efter...