fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA World Cup

Victor Wembanyama melder sig igen klar for det franske landshold

Victor Wembanyama trækker igen den franske landsholdstrøje over hovedet, når Les Bleus i næste måned møder Tjekkiet og Litauen i VM-kvalifikationen.

Foto: fiba.basketball

Franskmændende vil i det kommende landsholdsvindue igen have fornøjelsen af at have guldfuglen over alle guldfugle Victor Wembanyama på landsholdet.

Det franske basketballforbund har mandag bekræftet, at det forventede førstevalg i NBA´s 2023 draft vil være en del af Frankrig-truppen, der i februar-måned skal møde Tjekkiet og Litauen i kvalifikationen til VM 2023.

Wembanyama debuterede for Frankrigs A-landshold mod Litauen i det seneste landsholdsvindue i november, og allerede i sin første kamp for Frankrig stjal den tårnhøje franskmand overskrifterne med 20 point og ni rebounds. Læs mere om hans landsholdsdebut her.

I landholdsvinduets anden kamp, mod Bosnien, noterede han sig for 19 point og fire rebounds.

Læs mere om Victor Wembanyama her

Wembanyama og co. møder Tjekkiet den 23. februar, mens Litauen står på programmet den 26. februar. Frankrig har allerede kvalificeret sig til VM-slutrunden, så de to kampe er blot en formalitet.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Sebastian Åris tvang kampen i overtid, da Kometa Kaposvári havde brug for fem ekstra minutter til at besejre Naturtex-SZTE-Szedeak i den bedste ungarske række.

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...

Eurobasket

Landstræner Allan Foss har fredag udtaget sin bruttotrup frem mod de kommende landskampe i februar, og truppen byder på flere nye navne.

Internationalt

De to danske stortalenter Alberte Rimdal og Frida Formann har fundet vej til en ny WNBA mock draft, og det vækker optimisme for en...

Internationalt

Jonas Zohore var i hopla, da BC Siauliai onsdag krydsede klinger med polske Zielona Gora. Polakkerne hentede en snæver sejr på 78-73.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...