fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

QJ Peterson tager endnu en sæson i Kina

QJ Peterson fortsætter i Kina. Den amerikanske guard har skrevet under på en aftale med Jilin Northeast Tigers.

Foto: Basketball Champions League

Den tidligere Bakken Bears-stjerne QJ Peterson bliver i Kina. Det står klart, efter den 28-årige guard har skrevet under på en kontrakt med Jilin Northeast Tigers.

Det skriver basketballmediet Sportando.

QJ Peterson, der blev kåret som Most Valuable Player i Basketligaen i sæson 2020/21, tørnede i sidste sæson ud for Nanjing Tongxi Monkey Kings, og amerikanerens ophold i Nanjing var en stor succes.

Peterson brændte den kinesiske liga af med et snit på 28,7 point, 7,1 rebounds og 5,9 assists per kamp.

Peterson´s imponerende sæson i den bedste kinesiske række resulterede i, at den blot 183 centimeter høje guard fik chancen til årets NBA Summer League for New York Knicks, og her viste den tidligere bjørn sig frem fra sin bedste side.

Peterson snittede 12 point, fire rebounds og tre assists i blot 17 minutter per kamp for Knicks.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Eurobasket

Det var en ganske tilfreds Iffe Lundberg, Fullcourt.dk mødte, efter Danmarks sejr over Georgien i kvalifikationen til EM 2025. Hør fra Danmark-stjernen her.

Eurobasket

Fredag aften kl. 18.30 tørner Danmark sammen med Georgien i den første kamp i kvalifikationen til EM 2025. Følg kampen her.

Nyhedsoversigt

I denne artikel kigger vi på de danske landsholdsspilleres sæson inden kampene mod Georgien og Finland.

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Eurobasket

Danmark tager fredag imod Georgien i kvalifikationen til EM 2025, og det bliver med en Iffe Lundberg i storform, fortæller basketekspert Morten Stig Jensen.

Eurobasket

Noah Churchill og Sami Eleraky glider ud af den danske landsholdstrup grundet skader og erstattes af Jonathan Klussmann og Morten Bülow, oplyser DBBF.