fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Officielt: Esben Reinholt skriver under med italiensk topklub!

For en måned side blev den unge Esben Reinholt der pt. er en af Danmarsk mest eftertragtede talenter, tilbudt et trainingcamp ophold i den italienske topklub Dinamo Basket Sassari, der til dagligt spiller i Serie A. Mandag aften blev det så bekræftet at den italienske klub har tilbudt danskeren en kontrakt og at Esben har sagt ja tak!

Esben Reinholt - YouTube/Daniel Lambertsen

Sassari endte sidste år på en anden plads i grundspillet i den italienske Serie A, men røg desværre ud af slutspillet allerede i kvartfinalen til Cantu. Derudover spillede klubben i EuroCuppen sidste år, og er ligeledes med i år, hvor de kan møde Chanan Colmans klub fra Israel, og mange andre store klubber fra Europa som fx. tidligere Euroleague deltagere Alba Berlin og Unics Kazan.

Hele den store rejse for Reinholt startede et par år til tilbage. Efter U16 European Championship i Division B i Portugal besluttede Esben Reinholt sig for at det var på tide at tage karrieren op på et højere niveau. Arnel Dedic, den nuværende liga træner i Horsens IC hjalp derfor den unge spiller med at komme med til nogle prøvetræneninger i Kroatien, og KK Split valgte altså at bide på og tilmelde den unge guard til deres ungdomsprogram.

Efterfølgende er det blevet til flere kampe i ABA League der huserer hold som Cibona, Union Olimpija, KK Crvena Zvezda og ike mindst Partizan Beograd. I ABA League spillede Esben 18 kampe sidste år og 14 i den kroatiske liga. Nu bliver det nye hjemmeside for den unge dansker altså Italien, og erfaring fra den absolutte top af italiensk basket.

(Foto: Daniel Lambertsen / Fullcourt)

Annonce. Scroll for at læse videre.

 

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

Horsens IC og Randers Cimbria krydsede torsdag aften klinger i Forum Horsens i det, der skulle som blive en tæt kamp

Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens første udgave af Team of the Month i Basketligaen. Se hvem der er kommet på holdet...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks´ stime af sejre på hjemmebane blev fredag aften brudt. Horsens IC sejrede med 82-87.

Internationalt

Oscar Jørgensen har sat ord på tankerne omkring sit skifte til Island, og han er kommet godt fra land

Basketligaen

Horsens IC er nyt tophold i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Næstved på hjemmebanen, Forum Horsens