fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Lundberg og Manresa i spansk playoff-finale

Fredag kunne Iffe Lundberg og ICL Manresa sikre sig en finaleplads ved at slå underdogsene Palencia. Den mission klarede Lundberg og co.

Iffe Lundberg, der i sommers skiftede Horsens IC ud med spanske ICL Manresa i den næstbedste, spanske række LEB-Gold, kæmpede sig fredag aften frem til finalen i playoff-spillet. De slog Palencia med cifrene 83-76.

Manresa, der blev 3’er i grundspillet, stod med tre matchbolde inden aftenens kamp, da de havde slået Palencia i de første to kampe. Palencia endte som nummer 7 i grundspillet og stod for kvartfinalernes største overraskelse, da de slog fjerdeseedede Oviedo.

Manresa skulle dog vise sig at være en for stor mundfuld, da de spillede sig sikkert i finalen med 3-0.

Iffe Lundberg gjorde ikke det store væsen af sig i kamp 3 med blot 5 point, men har generelt gjort en god figur for sit spanske mandskab. Han snitter 11.3 point, hvilket er tredjeflest i klubben, og han er den spiller, der spiller flest minutter med 26.7 minutter i snit.

I finalen skal Manresa møde vinderen af serien mellem andenseedede Prat og femteseedede Melilla. Her er Melilla overraskende er foran 2-1, ligeledes efter en sejr fredag aften.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...

Eurobasket

Det var en ganske tilfreds Iffe Lundberg, Fullcourt.dk mødte, efter Danmarks sejr over Georgien i kvalifikationen til EM 2025. Hør fra Danmark-stjernen her.

Nyhedsoversigt

I denne artikel kigger vi på de danske landsholdsspilleres sæson inden kampene mod Georgien og Finland.

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Internationalt

Virtus Segafredo Bologna er ude af den italienske pokalturnering efter et kvartfinalenederlag til UnaHotels Reggio Emilia på 72-81.

Internationalt

Der er høje forventninger til det danske herrelandshold, der senere på måneden møder Georgien og Finland i kvalifikationen til EM 2025.

EuroLeague

Iffe Lundberg gjorde igen det onde ved Partizan Mozzart Bet Belgrade, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften sejrede i EuroLeague på dramatisk vis.