fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

LaVar Ball hiver sin talentfulde søn ud af High School

LaVar Ball, der er far til Lakers-rookien Lonzo Ball, hiver sin yngste søn LaMelo Ball ud af High School efter uenigheder med cheftræneren.

Han er måske den mest kontroversielle fader-figur i basket verdenen, og galskaben fortsætter. Den talentfulde søn LaMelo Ball, som er spået til at været et højt NBA-Draft pick om nogle år, er blevet taget ud af Chino Hills High School, efter at der været store uenigheder mellem fader Ball og cheftræneren Dennis Latimore.

Fremfor at LaMelo nu skal til at gå på en ny skole, så har LaVar Ball valgt, at han skal have hjemmeundervisning i Ball-familiens hjem, mens LaVar Ball træner ham ved siden af.

Man behøver ikke at bestå High School for at blive godkendt til NBA-Draften, det eneste der kræves er, at man er minimum 19 år gammel, og at man har lavet noget andet i minimum ét år efter man er gået ud af High School.

LaMelo Ball har tidligere chokeret, da han tilbage i sidste sæson lavede 92 point i én kamp. Du kan læse mere om dette her. LaMelo er lillebror til Los Angeles Lakers-rookien Lonzo Ball.

 

Foto: Screendumb

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

Analyser

Hvad er Charlotte Hornets uden Michael Jordan som ejer? Det får vi at se i den kommende sæson, hvor LaMelo Ball træder ind skadesfri...

NBA

LaMelo Ball ser ud til at være blevet enig med Charlotte Hornets om en kontraktforlængelse på fem år, der ville betale ham næsten 1,8...

Charlotte Hornets

Michael Jordan overvejer at sælge størstedelen af sit ejerskab i Charlotte Hornets efter 13 år i spidsen, beretter ESPN´s Adrian Wojnarowski.

NBA

Trade-markedet i NBA anno 2022 er en forunderlig størrelse.

Atlanta Hawks

Natten til torsdag satte State Farm Arena i Atlanta rammen om opgøret mellem Atlanta Hawks og gæsterne fra Charlotte Hornets. Spoiler: Det blev aldrig...

Atlanta Hawks

Weekendens festiviteter skal afsluttet med et brag, når alle de største stjerner skal i aktion søndag aften. Find popcornene frem og nyd showet!

NBA

I denne weekend løber årets All Star-event af stablen i Cleveland, og på weekendens første aften, skal vi se på ligaens bedste unge spillere,...

NBA

Cleveland Cavaliers’ center Jarrett Allen er blevet udnævnt som erstatningen for James Harden til All-Star kampen.