fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Armani Milano

Imponerende bedrift: Shavon Shields passerede 2,000 point i Serie A med dominerende præstation

Dansk-amerikanske Shavon Shields har nu scoret mere end 2,000 point i den bedste italienske række. Shields rundede milepælen, da han søndag leverede 31 point mod Banco Di Sardegna Sassari.

Foto: Olimpiamilano.com

I sidste måned blev Shavon Shields den hurtigste Olimpia Milano-spiller nogensinde til at ramme 1,000 points i Euroleague, og søndag kunne dansk-amerikaneren blive hædret for endnu en flot milepæl efter en pragtpræstation i den hjemlige liga, Lega Basket Serie A, mod Banco Di Sardegna Sassari.

Det danske landsholdsemne var nemlig storspillende og scorede 31 point. Den flotte præstation var dog ikke nok til sejr for holdet fra Milano. I stedet blev de forsvarende italienske mestre, der var uden en skadet Nikola Mirotic, besejret med 89-83.

Set med danske briller var opgøret dog ikke en til glemmebogen. Med de 31 point, hvoraf 28 blev scoret i anden halvleg, passerede Shields nemlig 2,000 point i den bedste italienske række.

Shields debuterede i Serie A tilbage i 2016 for Dolomiti Energia, hvor det blev til to sæsoner efterfulgt af et par år i spansk basket. Danskeren vendte tilbage til det italienske i 2020 og har nu gang i sin fjerde sæson i Olimpia Milano-trøjen. Indtil videre er det blevet til 1,247 point for Milano over 96 kampe.

Shields er nu forbi de gyldne 2,000 point, men den amerikanskefødte guard er fortsat 800 point fra at spille sig ind i ligaens top 25 over spillere med flest point. Den mest scorende spiller i Serie A nogensinde er amerikanske Drake Diener med 4,018 point.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...

Eurobasket

Det er en profilspækket finsk trup, Danmark kl. 17:30 møder på udebane. Se hvilke 12 Finland har udtaget til opgøret her.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Eurobasket

Det var en ganske tilfreds Iffe Lundberg, Fullcourt.dk mødte, efter Danmarks sejr over Georgien i kvalifikationen til EM 2025. Hør fra Danmark-stjernen her.

Eurobasket

Fredag aften kl. 18.30 tørner Danmark sammen med Georgien i den første kamp i kvalifikationen til EM 2025. Følg kampen her.

Nyhedsoversigt

I denne artikel kigger vi på de danske landsholdsspilleres sæson inden kampene mod Georgien og Finland.

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...