fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Dansker er blevet den hurtigste spiller til at nå 1000 point for Olimpia Milano i EuroLeague

Shavon Shields er blevet den hurtigste spiller til at nå 1000 point i EuroLeague for Olimpia Milano. Han nåede milepælen på blot 78 kampe.

Foto: Olimpiamilano.com

Dansk-amerikanske Shavon Shields er blevet den hurtigste spiller i Olimpia Milano-trøjen til at nå 1000 point i EuroLeague. Med hurtigste, menes der den, som har gjort det på færrest kampe. Shields har rundet milepælen på bare 78 kampe.

Det er fire kampe færre end den tidligere rekordholder Vladimir Micov, som brugte 82 kampe på at runde milepælen. Den tredjehurtigste spiller til at runde milepælen er Sergio Rodriguez, der skulle bruge 98 kampe.

Shavon Shields har i denne sæson snittet lidt over otte point, fire rebounds og tre assists for den italienske storklub. I EuroLeague har han dog leveret endnu mere, rent pointmæssigt i hvert fald. Her har han snittet lidt over 15 point sammen med fire rebound og tre assists pr. kamp.

Olimpia Milano skal igen i aktion i EuroLeague torsdag aften. Her tager de i mod tyrkiske Anadolu Efes. Opgøret spilles klokken 20:30.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Armani Milano

Det danske landsholdsemne Shavon Shields skrev tidligere på ugen historie, da han med ti point mod AS Monaco blev den mest scorende EA7 Emporio...

Nyhedsoversigt

Shavon Shields misser de kommende landskampe mod Georgien og Finland, da han har brug for at restituere ovenpå en skade.

Armani Milano

EA7 Emporio Armani Milan skuffede i søndagens pokalfinale, der blev tabt til Generazione Vincente Napoli Basket med 72-77.

Armani Milano

Shavon Shields og EA7 Emporio Armani Milano skal på lørdag spille semifinale i den italienske pokalturnering, efter de onsdag besejrede Dolomiti Energia Trentino overlegent...

Internationalt

Der er høje forventninger til det danske herrelandshold, der senere på måneden møder Georgien og Finland i kvalifikationen til EM 2025.

Armani Milano

Shavon Shields var her, der og alle vegne for Milano, da Shields og co. torsdag besejrede Real Madrid i EuroLeague med 81-76.

Eurobasket

Danmarks Basketballforbund oplyser på sociale medier, at bruttotruppen er blevet skåret ned til 15 mand. Det er de 15 mand, der udgør truppen til...

Armani Milano

Efter en tre ugers pause er Olimpia Milanos Shavon Shields tilbage fra sin lyskeskade.