fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Dansker er blevet den hurtigste spiller til at nå 1000 point for Olimpia Milano i EuroLeague

Shavon Shields er blevet den hurtigste spiller til at nå 1000 point i EuroLeague for Olimpia Milano. Han nåede milepælen på blot 78 kampe.

Foto: Olimpiamilano.com

Dansk-amerikanske Shavon Shields er blevet den hurtigste spiller i Olimpia Milano-trøjen til at nå 1000 point i EuroLeague. Med hurtigste, menes der den, som har gjort det på færrest kampe. Shields har rundet milepælen på bare 78 kampe.

Det er fire kampe færre end den tidligere rekordholder Vladimir Micov, som brugte 82 kampe på at runde milepælen. Den tredjehurtigste spiller til at runde milepælen er Sergio Rodriguez, der skulle bruge 98 kampe.

Shavon Shields har i denne sæson snittet lidt over otte point, fire rebounds og tre assists for den italienske storklub. I EuroLeague har han dog leveret endnu mere, rent pointmæssigt i hvert fald. Her har han snittet lidt over 15 point sammen med fire rebound og tre assists pr. kamp.

Olimpia Milano skal igen i aktion i EuroLeague torsdag aften. Her tager de i mod tyrkiske Anadolu Efes. Opgøret spilles klokken 20:30.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Her er en status på de aktuelle finalestillinger og højdepunkter fra de førende ligaer i Tyrkiet, Italien, Grækenland, Frankrig og Spanien.

Armani Milano

Milano sikrede sig sejren i en intens og nervepirrende kamp 3 mod Virtus Bologna i går.

Armani Milano

Lørdag aften bragede Virtus Bologna og Olimpia Milano sammen i kamp 2 af finaleserien, som Bologna denne gang vandt med 72-64. Serien står nu...

Armani Milano

Shavon Shields og Olimpia Milano sikrede sig en vigtig sejr i finalen mod Virtus Bologna på udebane.

Armani Milano

Torsdag aften tager Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i finaleseriens første kamp, hvor vi håber at se begge...

Armani Milano

Shavon Shields og Olimpia Milano gjorde kort proces mod Brescia og er klar til finalerne i den italienske Seria A.

Armani Milano

Den 29-årige danske landsholdsspiller Shavon Shields kan være på vej til Fenerbahce, fortæller kilder tæt på den tyrkiske klub til Fullcourt.dk.

Armani Milano

Det danske landsholdsemne Shavon Shields skrev tidligere på ugen historie, da han med ti point mod AS Monaco blev den mest scorende EA7 Emporio...