fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Dansker er blevet den hurtigste spiller til at nå 1000 point for Olimpia Milano i EuroLeague

Shavon Shields er blevet den hurtigste spiller til at nå 1000 point i EuroLeague for Olimpia Milano. Han nåede milepælen på blot 78 kampe.

Foto: Olimpiamilano.com

Dansk-amerikanske Shavon Shields er blevet den hurtigste spiller i Olimpia Milano-trøjen til at nå 1000 point i EuroLeague. Med hurtigste, menes der den, som har gjort det på færrest kampe. Shields har rundet milepælen på bare 78 kampe.

Det er fire kampe færre end den tidligere rekordholder Vladimir Micov, som brugte 82 kampe på at runde milepælen. Den tredjehurtigste spiller til at runde milepælen er Sergio Rodriguez, der skulle bruge 98 kampe.

Shavon Shields har i denne sæson snittet lidt over otte point, fire rebounds og tre assists for den italienske storklub. I EuroLeague har han dog leveret endnu mere, rent pointmæssigt i hvert fald. Her har han snittet lidt over 15 point sammen med fire rebound og tre assists pr. kamp.

Olimpia Milano skal igen i aktion i EuroLeague torsdag aften. Her tager de i mod tyrkiske Anadolu Efes. Opgøret spilles klokken 20:30.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede. 

EuroLeague

Ifølge BasketNews er Olimpia Milano i kontakt med den tidligere NBA All-Star John Wall om en mulig aftale, der ville bringe den 32-årige point...

Armani Milano

Ifølge basketballmediet Basketnews.com har Shavon Shields skrevet under på en ny aftale med Olimpia Milano, der holder ham i klubben de næste to år.

Armani Milano

Olimpia Milano færdiggjorde arbejdet, da de fredag aften kunne lade sig krone som italienske mestre for andet år i træk. Shavon Shields og holdkammeratterne...

Armani Milano

Med ryggen mod muren fik Virtus Bologna onsdag aften forlænget den italienske finaleserie til en kamp syv med en sejr på 85-66. Virtus Bologna...

EuroLeague

Kemba Walker har haft en succesfuld karriere i NBA, nu skal han prøve kræfter med den italienske liga.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

Armani Milano

Shavon Shields vendte søndag tilbage til gulvet efter en skade, han pådrog sig i en testkamp forud for sæsonen. Shields leverede fem point, seks...